WANNAHAVE: KETTING MIA!

KETTING MIA! Een ware statement ketting met karakter. Hij is zo apart dat ik deze niet aan mij voorbij liet gaan. Normaal gesproken houd ik niet van uitbundige items, maar hou ik het liever minimalistisch en strak. Deze ketting is vrij opvallend maar toch ook vrij eenvoudig. De hals is omhult door een duur ogend stof met een gouden draad erin en mooie kleurtjes. Ook de steentjes hebben verschillende kleurtjes die overal bij te combineren zijn. De kleuren zijn tam en daarom niet te veel aanwezig. Je kunt heel simpel je outfit een echte boost geven met een statement item zoals deze. Een basic top of een simpel jurkje in welke kleur dan ook transformeert meteen naar een trendy fashion-outfit.

 

 

 

Shop hier KETTING MIA:

 

Fashionmania

 

 

 

 

Over de auteur

Artdirector&Redactie

Beautiful things – zien, maken en ervaren is mijn passie. Als klein meisje was ik altijd bezig met mode, zelfs mijn moeder nam me altijd mee winkelen voor wat stylingtips. Ik was haar fashionjury! Years passed by and nothing changed. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn uiterlijk, sport, schilderen en meditatie.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.