Met deze prachtige producten maak ik een Lente-achtige look. Met de Coverall poeder van Wet ’n Wild matteer en camoufleer ik mijn gezicht. De poeder verdeel ik eerst met het bijhorende sponsje en later blend ik alles mooi met een kwast.

Wet 'n Wild CoverAll Pressed Powder - Medium door Lindy

Om mijn wimpers volume te geven en te verlengen, gebruik ik de mascara van Maybelline Lash Sensational. Ik breng twee laagjes aan voor een mooie oogopslag.

Maybelline Lash Sensational Mascara door Lindy

Om mijn gezicht een mooie romantische tint te geven gebruik ik de Créme puff blush van Maxfactor in de kleur ‘Lovely Pink’. Deze blush bevat tevens een highlighter en dat laat je jukbeenderen meer opvallen. De blush breng ik aan met een kwast van Zoeva Luxe Cheek Finish.

Max Factor Crème Puff Blush en Zoeva 126 Luxe Cheek door LIndy

Deze kwast is zo zacht! Me likes!

Zoeva - 126 Luxe Cheek Finish door Lindy

Om alles af te maken kies ik voor een prachtige rood/roze achtige kleur voor op mijn lippen.

Bourjois Colour Boost Lipstick - 01 Red Sunrise door Lindy

Deze lippenstift van Bourjois Color Boost hydrateert en verzorgt je lippen, ook bevat deze lippenstift SPF 15 en dat hebben we natuurlijk wel nodig met het zonnetje:-D!

Bourjois Colour Boost Lipstick - 01 Red Sunrise Lindy

2 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.