Hi Ladies,

 

Dit keer heb ik een snelle nail tutorial voor jullie 🙂

 

Als basis breng ik de Rimmel London Velvet Matte Nagellak – 015 Midnight Kiss. Velvet is onwijs gave nagellak en ziet er fantastisch uit, als die opdroogt dan heb je fluweelzachte matte finish nagels.

De vierde vinger dus de ringvinger is de eyecatcher, daarom versier ik deze met glitters. Voor het aanbrengen van de glitters gebruik ik de set van Maybelline color show penseel. In de set zit een dun nagellak kwastje, “dotting” tool en heel dun plakband en kost maar € 4,69.
Mooie glitters haal ik een voor een met het dunne kwastje uit het potje van Kardashian BEAUTY-819 die ik bij de webshop van onlinemakeup.nl had besteld.

Om bijzondere effect te creëren teken ik de lunula halve maan met Barry M Nail Art Pen. Ik heb voor Silver art pen gekozen omdat de kleur het beste bij de glitters past, maar er zijn nog 3 kleuren van Barry M pennen. Super tool voor je nagels om creatief aan de slag te gaan.

velvet nail tutorial producten door Christina

 See you soon
=XOX=

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.