Hoi allemaal! In deze video maak ik voor jullie een going out look: een vrij zware ooglook met glanzende, vampy lippen. Ben je benieuwd welke producten ik precies heb gebruikt? Lees dan snel verder!

Too Faced Shadow Insurance

Too Faced Shadow Insurance door Anneloes shoplog.nl

Als basis voor mijn oogschaduw gebruik ik mijn Too Faced Shadow Insurance. Ik breng dit met mijn vinger aan op mijn hele bewegend ooglid tot aan mijn wenkbrauw.

Zoeva Smoky Eyeshadow Palette

Zoeva Smoky Palette Closed door Anneloes shoplog.nl Zoeva Smoky Palette Open door Anneloes shoplog.nl
De ster van deze look is het Zoeva Smoky Eyeshadow Palette – hiermee heb ik de ooglook gemaakt! Als eerste bracht ik de kleur Relieve The Moon aan op mijn gehele bewegend ooglid, tot aan mijn wenkbrauw. In mijn crease bracht ik een mix aan tussen Sleep to Dream en Dust & Memories, zodat de kleuren later mooi geblend konden worden.
In mijn buitenste ooghoek, crease en het binnenste gedeelte van mijn bewegend ooglid bracht ik een mix aan tussen Smoky Wishes en Elegant Chaos, en in het midden van mijn bewegend ooglid plaatste ik de kleur Soul Searching. Langs mijn onderste wimperrand bracht ik deze kleuren op precies dezelfde manier aan: Smoky Wishes en Elegant Chaos aan de buitenzijde, Soul Searching in het midden.

Barry M Blink Precision Eyeliner

Barry M Eyeliner Blink door Anneloes shoplog.nl

Deze Barry M Eyeliner gebruikte ik in deze look om mijn winged eyeliner mee te creëren. Ik teken altijd eerst de wing naar buiten, dan trek ik deze terug naar het midden van mijn bovenste wimperrand en hierna vervolg ik de eyeliner naar mijn binnenste ooghoek! Uiteindelijk maak ik de lijn dikker en mooi vol.

Max Factor Clump Defy Extensions False Lash Effect Mascara

Max Factor Mascara door Anneloes shoplog.nl
Met mijn Max Factor Clump Defy Extensions False Lash Effect Mascara bracht ik vervolgens een flinke laag mascara aan op mijn bovenste en mijn onderste wimpers, om de look wat dramatischer te maken.

Sleek Face Form Palette – Fair

Zoeva Luxe Fan Brush door Anneloes shoplog.nl
Voor blush, bronzer en highlighter gebruikte ik mijn geliefde Sleek Face Form palette in de variant Fair, voor zeer lichte huidjes. Ik bracht de bronzer aan met een schuin afgesneden kwast, onder mijn jukbeenderen, om zo wat meer diepte aan mijn gezicht te geven.
De blush – de zeer bekende Rose Gold blush van Sleek – bracht ik aan met een gewone blushkwast, net boven waar ik mijn bronzer heb aangebracht.
Daarna bracht ik de highlighter uit het palette aan op het hoogste punt van mijn jukbeenderen en op mijn neusbrug, met de volgende 2 kwasten.

Zoeva Luxe Face Point Brush

Zoeva Luxe Face Focus door Anneloes shoplog.nl
Wat mij betreft is dit een perfecte kwast voor highlighter! Hij lijkt een beetje op een soort platte foundationkwast, maar is iets zachter en ronder. Met deze kwast kun je perfect highlighter aanbrengen op je jukbeenderen, zoals ik in de video ook doe.

Zoeva Luxe Fan Brush

zoeva luxe fan door Anneloes shoplog.nl
Een Fan Brush is een kwast met een soort waaiervorm. Hij is heel dun en luchtig, en is daarom perfect om producten licht aan te brengen! Omdat ik een opvallende highlight wel mooi vind op mijn jukbeenderen, maar niet op mijn neusbrug, heb ik ervoor gekozen om de highlighter daar met de fanbrush aan te brengen, zodat deze wel aanwezig is, maar toch vrij subtiel.
Daarnaast is een kwast als deze, omdat ‘ie zo dun is, ook perfect om mijn neus te contouren. Dit heb ik dan ook gedaan met wat bronzer.

Sleek Lipstick Smoulder

Sleek Lipstick Smoulder door Anneloes shoplog.nl
Naast het oogschaduwpalette, is deze prachtige lipstick van Sleek ook een van de pareltjes van deze look. Smoulder heeft namelijk een prachtige, donkere baksteenrode kleur en is perfect om een donkere uitgaanslook te creëren! Ik ben gek op dit soort kleuren.

Urban Decay 24/7 Glide-On Eyepencil – Zero

Urban Decay Eyepencil door Anneloes shoplog.nl
Ik breng dit oogpotlood aan op mijn waterlijn om de look wat donkerder en intenser te maken.

De producten in het bovenstaande rijtje zijn (op de Max Factor mascara, het Urban Decay oogpotlood en de Too Faced oogschaduwbasis na) allemaal afkomstig van www.themakeupspot.nl – mijn favoriete webshop wat betreft beauty! Ze verkopen namelijk allemaal leuke merken (Zoeva, Sleek, Barry M, Real Techniques, The Balm etc) die in Nederland moeilijk verkrijgbaar zijn. Neem dus zeker een kijkje op hun website!

Fullface 2 door Anneloes shoplog.nl

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.