Eyeliner, het is erg leuk en mooi, het lijkt moeilijk en oefening baart kunst, maar het is echt niet zo moeilijk als het lijkt! Helemaal niet als je het trucje toepast die ik in de video laat zien! Van een heftige wing tot aan een dun lijntje het kan allemaal met liquid eyeliner.

eyeliner tip - iciparis- door Brigitte

Guerlain eye-liner

Alleen dat flesje al .. Zucht, te mooi! Dit handige dunne kwastje geeft precies genoeg product af om een perfecte dunne lijn te zetten. Juist omdat hij zo dun is kun je helemaal zelf bepalen of jij je eyeline dun of dik maakt. De vloeibare substantie is precies dik genoeg en super zwart. Hij blijft goed zitten en brokkelt niet!

Eyeliner ♥ heb ik van:
shoploglabel_ici_paris

 

 

 

Over de auteur

Hi! Mijn naam is Brigitte. 20 jaar geleden ben ik geboren en vanaf jongs af aan ben ik al creatief en gek op alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. Sinds een jaar volg ik dan ook een opleiding tot Allround (Special effects) Make-up artist & Hair stylist. Hiernaast heb ik ook een passie voor fashion en dan voornamelijk voor schoenen. Al deze passies komen samen op mijn blog, waar ik artikelen schrijf en mijn Youtube video’s deel.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.