Manon heeft de volgende artikelen besproken in haar shoplog:

SWEATER TIGER

Grijze sweater van het merk Sophieline & Co. De kleurrijke print van de tijger is door een bekende designer geïnspireerd.

BROEK SEXY LEG

Zwarte, gecoate broek van het merk Miss RJ. De broek is voorzien van riemlussen, goudkleurige revers en broekzakken aan zowel de voor- als de achterkant van de broek.

T-SHIRT IN THE MOOD

Blauw T-shirt met korte mouwen en een borst zakje met daarop een goudkleurig ritsje. Ook de achterzijde is voorzien van een goudkleurige rits. Mooie, dikke kwaliteit!

VEST SAFARI

Heerlijk lang én warm vest in turquoise met lichtgrijze safari-print. Het vest heeft een ronde hals hals met daarin in een klein zilveren haakje; hierdoor kun je het vest ook gesloten dragen.

KETTING INFINITY STRAS

Rosé kettinkje met hét symbool van nu: infinity. Het teken is belegd met stras steentjes. Doe jij al mee aan deze trend? Je kunt het kettinkje ook makkelijk dragen met andere fijne kettingen

Over de auteur

Mijn naam is Manon Tilstra, redactrice van de beautyblog Todaysbeauty.nl. Ik ben al sinds erg jong gefascineerd door mode en cosmetica. Dit is iets waar ik mij dagelijk mee bezig houd, en waar ik ook met veel plezier aan begin. Het stylen van mijn outfits, en het combineren van de juiste tinten oogschaduw die bij mijn complete look passen. In het dagelijks leven werk ik als Management Assistant, en in mijn avonduren en op mijn vrije dagen besteed ik graag tijd aan mijn blog. Ik maak wekelijks ook video's waarin ik mijn laatste mode en beauty aankopen laat zien, en waar ik ook regelmatig make-up en fashion videos upload. Ik ben een typisch meisje meisje... Zo kun je mij wel omschrijven!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.