Laatst plaatste ik een bestelling bij IciParis met een aantal mooie producten. Ik vind de basis van je make-up look het aller belangrijkste. Een mooie egale huid is daarbij erg belangrijk. Ik heb een mooie foundation besteld van Be Creative en een concealer van Estee Lauder.

Be Creative Dew Glow Foundation in 02
Deze foundation zorgt voor een mooie gezonde glow, door de lichtreflecterende deeltjes die in deze foundattion zitten. Ook de dekking is erg mooi.

Estee Lauder Double Wear Concealer in 01 light
Deze concealer is lekker licht van kleur, en makkelijk te blenden doordat ie vloeibaar en vrij dun is. De dekking daarintegen is erg goed. Ik vind concealer het fijnst om aan te brengen met mijn vingers.

L’oreal Rouge Caresse Lipstick in 02 Innocent Pink
Deze lipstick is mooi lichtroze nude van kleur en heeft een glanzende finish. De lipstick glijdt tijdens het aanbrengen over de lippen, en blijft redelijk goed op zijn plek zitten.

shoploglabel_iciparisxl

 

 

 

 

 

 

 

Over de auteur

Hoi! Ik ben Marloes, 26 jaar en gek op beauty en fashion. Op mijn blog www.thebeautyassistant.nl schrijf ik alles over mijn grootste passie, en hier kan ik dan ook mijn ei in kwijt. Verder ben ik dol op fotografie en lekker en gezond eten. Ik sta dan ook graag in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen! Veel kijk plezier! Liefs, Marloes

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.