In deze video laat ik jullie een best lastig tutorial zien, this one is voor handige onder jullie. Het is best lastig om de lintje recht af te plakken, maar oefening baart kunst zoals ze zeggen. Geometrische vormen zijn nu erg trendy. Vierkanten, driehoeken en strakke vormen. Dus met deze trendy nagel tutorial trek je zeker aandacht. Eigen creaties zijn altijd leuker dan een sticker. Kijk snel mee naar de tutorial en laat je comment achter.

DIOR VERNIS

Een Dior nagellak met Couture Gel-glans-effect! Dit komt door de combo van natuurlijke harsen en technisch polymeen. Dat klinkt al duur.. Dior nagellaken blijven erg goed zitten, goed dekkend en drogen vrij snel. Je kant echt alles met je nagels doen en dat ook nog chic. De penseel is erg flexibel en heeft een platte vorm. Zo breng je deze nagellak erg snel aan. Wel gebruik ik voor deze tutorial een dun art-nails penseel voor kleine details.

L’Oréal Color Riche Nagellak 001 Snow in Megeve

Ik gebruik L’Oréal Color Riche Nagellak 001 Snow in Megeve voor een frisse uitstraling van mijn Geometric Nails die ik in andere video ook gebruikt heb. Kies zelf ook contrast kleuren uit voor jouw Geometric Nails. Hij denkt zo goed, smeert heel makkelijk en voor maar € 5,69. Ik kan geen genoeg krijgen van deze nagellak! Een laagje is genoeg om driehoekjes in te kleuren. Een goede keuze voor nail-art.

Rimmel 60 Seconds Nagellak 740 Clear

Rimmel 60 Seconds Nagellak is de beste doorzichtige nagellak die ik het liefst gebruik om mijn nagels af te lakken en een extra glans aan te geven! De prijs voor deze nagellak is ook maar € 2,99. Dit is ook een reden waarom ik zo dol op ben. Alle Rimmel 60 Seconds Nagellakjes zijn voorzien van een brede kwast en het nieuwe one-second Xpress™ formule. Daarom gebruik ik deze voor een glossy finish. Snel klaar dus! Om de meer diepte te geven lak je je nagels twee keer af.

Rimmel Lycra Pro Nagellak 500 Peppermint

De Rimmel Lycra Pro Nagellak 500 Peppermint is een een top nagellak. Goed dekkend en super glanzend met een finish die niet schilfert en het exclusieve Rimmel Lycra Pro Nagellak 500 Peppermint maxi borsteltje zorgt voor een feilloze professionele look. Hij blijft ook echt 10 dagen zitten. Prachtige kleur voor de zomer en in mijn geval past hij goed in het kleuren thema van mijn Geometric Nails.

Pupa Iridescent Nail Polish 002 Eclipse Blue

Deze Pupa nagellak met superfijne glitters is mijn lichtste metallic blauw die ik gebruik. De Pupa Iridescent vangt het licht op en laat je nagels stralen daarom krijg je een mooie effect met diepte. Een dekkende nagellak met perfecte reflectie.

Maybelline color show nail art

Voor de kleine driehoekjes gebruik ik Maybelline color show penseel. In dit pakket zit een dun nagellak kwastje, een “dotting” tool en een rolletje afplaktape. Dit pakketje kost maar € 4,69. Met de tape plak ik mijn nagels af en gebruik in het penseel, hiermee kan ik makkelijk details kan maken. Met de andere tool maak je mooie ronde stippen, deze heb ik nu niet nodig maar erg handig voor andere creaties. Kijk naar mijn andere DIY video’s om te zien hoe je dotting tool kan gebruiken.

♥ Voor mijn Geometrische nagels gebruik ik producten van ♥ :

shoploglabel_nelly.com_shoploglabel_iciparisxl

 

 

 

 

 

 

Over de auteur

Als Miss DIY doe ik veel do-it-your-self in beauty en fashion. Ik ben heel creatief en houd ervan om alles zelf te doen en anderen laten zien hoe het moet! Ik heb altijd originele ideeën. Je kan me altijd een bericht sturen of een aanvraag doen voor DIY video, iets wat jij misschien heel graag zou willen doen maar weet niet hoe. Ik doe alles wat te maken heeft met laatste trends, mode en kleuren die nu in zijn. Ook kan je bij mij terecht als je een trendy outfit niet af kan maken of tips nodig hebt om je oude kleding weer trendy te maken en helemaal bij de tijd zijn!

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.