WANNAHAVE: Leveri Flower!

Leveri Flower! Famous bloemendessin sweater met ronde hals en lange mouwen. De trend van opvallende flower prints was weer gezet door top designers weer voor deze zomer en we kunnen het nu langzaam afbouwen. En deze niet al te drukke sweater van Only is daarom perfect hiervoor. Bloemenprints kan je eindeloos erg makkelijk combineren met wat basic kledingstukken. Je hebt niet veel meer nodig omdat de bloemendessin al druk op zichtzelf zijn. Zelf ben ik erg fan van contrasten en daarom houd ik ervan om verschillende stylen door elkaar te dragen. Omdat bloemen al snel erg lieflijk overkomen zorg je ervoor dat je jouw outfit altijd met een edgy randje afstijlt. Gebruik hiervoor stoere items met leer of een paar sporty sneakers.

 

 

 

 

Shop hier Leveri Flower:
www.sans-online.nl

 

 

 

 

Over de auteur

Artdirector&Redactie

Beautiful things – zien, maken en ervaren is mijn passie. Als klein meisje was ik altijd bezig met mode, zelfs mijn moeder nam me altijd mee winkelen voor wat stylingtips. Ik was haar fashionjury! Years passed by and nothing changed. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn uiterlijk, sport, schilderen en meditatie.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.