WANNAHAVE: NAF NAF MONNA!

NAF NAF MONNA! Nee, geen nieuwe toetje van de maand. Naf Naf is een merk die prachtige horloges maakt. De dameshorloges zijn nu verkrijgbaar bij Italcompany. In hun webshop hebben ze 6 categorieën waar je uit kan kiezen, zo vind je makkelijk de juiste stijl die jij zoekt. We hebben alle horloges goed bekeken en er zijn opvallend veel horloges die erg mooi zijn. Het NAF NAF MONNA horloge kwamen we tegen in de categorie sportief, wat het horloge bijzonder maakt is de kleur combinatie en een zeer elegante band van soft touch siliconenrubber maakt het erg chic. Voor de vrouwen die elke dag chic en tegelijkertijd sportief willen zijn is de NAF NAF MONNA een goede keuze. Naf Naf heeft ook een kledinglijn voor degene die het nog niet wist, ook tassen en schoenen hebben ze in hun assortiment.

 

 

Shop hier NAF NAF MONNA:

 

shoploglabel_nafnaf

 

 

 

 

Over de auteur

Artdirector&Redactie

Beautiful things – zien, maken en ervaren is mijn passie. Als klein meisje was ik altijd bezig met mode, zelfs mijn moeder nam me altijd mee winkelen voor wat stylingtips. Ik was haar fashionjury! Years passed by and nothing changed. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn uiterlijk, sport, schilderen en meditatie.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.