Laatst plaatste ik een bestelling bij TheMakeUpSpot.nl, waar ik een aantal leuke producten heb geshopt! Het leek me leuk om daarom de producten voor jullie te reviewen.

Zoeva Smoky Eyeshadow Palette

Zoeva Palette 2

Het Zoeva Smoky Eyeshadow Palette komt in een kartonnen doosje met een grijze smoky print. Op de voorkant staat ‘Zoeva Smoky Eyeshadow Palette’.

Als je het palette uit het doosje schuift, komt er precies hetzelfde weer naar buiten: het palette zelf heeft namelijk precies hetzelfde uiterlijk als het doosje dat eromheen zit.

Zoeva Palette 1

Als je het palette openmaakt, komen meteen 10 prachtige kleuren oogschaduw je tegemoet. Wat mij meteen opviel: het palette bevat geen spiegel, en ook geen kwastje. Ik gebruik dit beide nooit, maar ik kan me voorstellen dat je dat toch wel graag ziet bij een palette als deze!

Het Zoeva Smoky Eyeshadow Palette bevat 10 kleuren oogschaduw, vooral wat donkerdere tinten om een mooie smoky eye mee te kunnen creëren. Daarnaast zitten er nog een paar medium en lichte tinten in, waardoor je met dit palette werkelijk elke kant op kunt!

Zoals je kunt zien is het palette perfect gepigmenteerd. De oogschaduws zijn fijn om mee te werken en ik ben heel tevreden over dit palette!

 

Barry M Blink Precision Eyeliner

Barry M Eyeliner 1

Het tweede product uit mijn bestelling is de Barry M Precision Eyeliner! Ik gebruik normaal namelijk een eyeliner die lastig verkrijgbaar was, en het leek me leuk om eens een vergelijkbaar product te testen dat wat makkelijker verkrijgbaar was.

De Barry M Precision Eyeliner komt in een zwarte verpakking met roze letters erop. De eyeliner heeft een soort pen-vorm met een stiftje als uiteinde – zelf vind ik dat altijd wel fijn werken. Daarnaast heeft de verpakking een soort ‘ruw gedeelte’ waar je de pen meestal vasthoudt in het gebruik, waardoor je ‘m goed stevig vast kunt houden.

Barry M Eyeliner 2

De eyeliner geeft een mooie, zwarte kleur en je kunt gemakkelijk variëren in dikke en dunne lijnen. Het enige nadeel: hij glijdt niet lekker over mijn (oog)huid heen, een beetje stroef zelfs. Daarom vind ik het lastig om snel een mooie, strakke winged eyeliner te maken. Heb je tijd genoeg dan is het zeker te doen, maar ’s ochtends vroeg grijp ik dan liever naar een sneller alternatief.

Barry M Eyeliner Swatches

Zoeva 114 Luxe Face Focus Brush

Zoeva Luxe Face Focus 2

Ook besloot ik twee kwasten van Zoeva te bestellen! De eerste kwast in mijn bestelling was de Luxe Face Focus kwast, een gezichtskwast die ik zelf graag gebruik voor highlighter. De kwast heeft een beetje de vorm van een ietwat grote foundationkwast, maar is zachter, dikker en fluffier. De kwast heeft de perfecte grootte om highlighter mee op je jukbeenderen aan te brengen, en dat is dan ook precies waar ik ‘m voor gebruik!

Zoeva Luxe Face Focus 3

Na het wassen blijft de Luxe Face Focus prima in model. De haren worden weer mooi wit, en de kwast ziet er gewoon als nieuw uit! Daarnaast verliest de kwast niet veel haren bij het wassen, en ook na het wassen blijft de kwast superzacht. Prima kwaliteit dus!

Zoeva  129 Luxe Fan Brush

Zoeva Luxe Fan 1

Een kwast die absoluut nog ontbrak aan mijn collectie was een fan brush, oftewel een waaierkwast. Daarom besloot ik die van Zoeva te bestellen, om te kijken hoe een kwast als deze me zou bevallen! Een waaierkwast heeft -zoals de naam al zegt- de vorm van een waaier en de haren staan ver uit elkaar. De kwast is daardoor heel luchtig, en is perfect om producten subtiel aan te brengen!

Zoeva Luxe Fan 3

Heb je bijvoorbeeld een mooie highlighter, maar is die veel te opvallend voor een bepaalde look? Dan kun je ‘m subtieler aanbrengen met een kwast als deze. Daarnaast is ‘ie ook prima om je neus mee te contouren!

Sleek True Colour Lipstick – Smoulder

Sleek Lipstick 1

Een van de absolute pareltjes uit mijn bestelling is de Sleek Lipstick in Smoulder. Ik wilde graag een mooie, donkere lipstickkleur en dat heb ik in deze kleur absoluut gevonden!

De lipsticks van Sleek komen in een zwart kartonnen doosje. Daaruit komt een lipstick, die iets kleiner is dan je normaal zou verwachten! Daarnaast heeft de huls een ovalen vorm in plaats van een standaard ronde of vierkante vorm – ik moest daar even aan wennen.

Ik koos voor de lipstick in de kleur Smoulder, een prachtige donkere baksteenrode kleur!

Ook in het gebruik is de lipstick heel fijn. De lipstick is onwijs zacht en romig, en brengt daardoor gemakkelijk en soepel aan op mijn lippen. De dekking is ook mooi egaal, en de kleur is lekker diep – ik hou ervan! De lipstick vervaagt bij mij wel na een uur of 3 of na eten of drinken, maar dat heb ik vaker bij dit soort romige, glanzende lipsticks.

Fullface 1 door Anneloes shoplog.nl

Alle producten in mijn review zijn online verkrijgbaar bij TheMakeUpSpot.nl, mijn absolute favoriete webshop als het gaat om make-up (in Nederland althans!). Ze verkopen namelijk prachtige merken die in de winkel niet zo gemakkelijk verkrijgbaar zijn. De prijzen zijn als volgt:

Zoeva Smoky Eyeshadow Palette – €17,95

Barry M Precision Eyeliner – €6,25

Zoeva 114 Luxe Luxe Face Focus – €15,95

Zoeva  129 Luxe Fan Brush – €11,95

Sleek True Colour Lipstick (Smoulder) – €6,99

3 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.