Asli bespreekt in deze shoplog de volgende artikelen:

MANGO SWEATER TRIX

Waarom de sweater? Het was in de sale samen met de legging (: love sale ! Het was een combi met mijn leren legging en lekker warm voor in de winter. Deze sweater is als een gestreepte oversized trui en is gemaakt van katoen en mohair met ajour details in metallic garen. De sweater heeft een ronde hals, afhangende schoudernaden en lange mouwen.

MANGO LEGGINGS KRULL

Een perfecte leather look legging, altijd makkelijk aan te doen en te combineren met andere looks. Het makkelijke van een legging vind ik : je kunt t alle seizoenen door dragen en t zit altijd super lekker (vind ik ). De Legging heeft imitatieleren appliques aan de voorkant en siernaden.

De besproken artikelen uit deze shoplog zijn te koop via:

shoploglabel_moderepubliek

Over de auteur

Ik ben Asli Cetin, woon in Lelystad. Ik ben 19 jaar, ben net afgestuurd voor mijn kappersopleiding. Mijn passie is makeup en haren.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.