Dit is het lijstje van mijn geshopte artikelen bij moderepubliek en stylepit 🙂

1. Grijze top met doodshoofd van Mango.
2. Zwarte satijnen top van Mango.
3. Wit LA T-Shirt met zwarte tekst van Mango.
4. Gebroken wit trui met v hals van Mango

www.stylepit.nl
1. Bordeaux rode mouwloze blouse.
2. Kakigroen vest van Vero Moda.

De besproken artikelen uit deze shoplog zijn te koop via:

shoploglabel_moderepubliekshoploglabel_stylepit

Over de auteur

Ik ben Stefanie, een twintigjarige student woonachtig te Amsterdam die gek is op alles wat met fashion te maken heeft. Als de portemonnee het toelaat, ben ik het liefst aan het reizen. Mijn twee grootste passies zijn fotografie en muziek in de breedste zin van het woord. Waar ik ook ben, ik zie altijd dingen waar ik foto’s van wil maken. Ik ben dat meisje dat op elke familieverjaardag trouw met haar camera in haar hand iedereen loopt te fotograferen! Van jongs af aan heb ik al grote interesse in fotograferen, filmen, grafische vormgeving, websites, schrijven, enzovoorts. Vorig jaar ben ik een half jaar naar ‘The city of angels’ geweest om daar een Media en Kunst opleiding te volgen. Zo’n creatieve stad als Los Angeles is daar natuurlijk de perfecte plek voor! Sunny California heeft regelrecht mijn hart gestolen. De prachtige stranden, de vriendelijke ‘openminded’ mensen, de geweldige winkels en de verschillende inspirerende kledingstijlen die je op straat ziet. Mijn stijl zou ik over het algemeen beschrijven als casual met een vleugje chic in combinatie met bohemian. Ik vind het super leuk dat ik dit via een vernieuwende site als Shoplog met andere meiden kan delen. Momenteel ben ik ook bezig met het opstarten van mijn persoonlijke blog. Mijn favoriete quote wil ik ook zomaar nog even met jullie delen: ‘Happiness is a choice, not a result. Nothing will make you happy unless you choose to be happy.’ Liefs, Stefanie Sachi.

Gerelateerde berichten

2 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.