Christina: 4 stappen Day Teint tutorial

Hey! Dit keer heb ik 4 stappen teint tutorial voor je 🙂

Hieronder vind je nog omschrijving voor iedere product die je in de video voorbij hebt zien gaan. Op dit moment ben ik super tevreden met het resultaat van deze producten.

Stap 1 ‘foundation’

Als eerste breng ik mijn foundation aan. Op dit moment gebruik ik foundation van Guerlain nr 03 beige naturel, het is creme foundation. Creme foundations zijn altijd iets dikker van structuur dan gewone foundations waardoor ze een betere dekking geven.
Onder mijn ogen heb ik hele dunne huid waardoor mijn addertjes erg zichtbaar zijn dus bouw ik daar altijd 2 lagen foundation op 🙂

Voor het aanbrengen van foundation gebruik ik geen spons of kwast, omdat ik het idee heb dat ik veel foundation verlies door het opname in de spons. Vind jij het niet prettig om foundation met je vingertoppen aan te brengen zal ik wel een platte zoeva kwast aanraden in plaats van een kabuki kwast of een spons .

Stap 2 ‘concealer ‘

Voor de rode vlekjes of oneffenheden op mijn huid gebruik ik concealer van Clinique 04 neutral fair. Concealer onder mijn ogen gebruik ik nooit voor de dag teint, omdat het dan veel zwaarder op de huid ligt en lijkt het als of ik een plakkaat make-up op heb. Voor de avond teint adviseer ik wel concealer onder de ogen aan te brengen, door lichtere concealer te gebruiken is je make-up look iets meer aanwezig en valt het niet zo op in de avonduren.

Stap 3 ‘Poeder’

In mijn een na laatste stap gebruik ik poeder die te koop is bij Douglas, Sensai TF204 Almond BEIGE. Ik gebruik deze poeder al een aantal jaar en ik ben nog steeds super tevreden! Poeder zit egaal op de huid, creëert geen masker effect. Sensai poeders zijn te koop als een refill, bijbehorende case is los verkrijgbaar.

Voor het aanbrengen van de poeder gebruik ik korte kabuki kwast van Chanel. Poeder breng ik met rond draaiende bewegingen vanaf mijn neus naar mijn kaaklijn en zo voort.

Stap 4 ‘Bronzer’

Super blij met deze Terracotta! Ik ben lang opzoek geweest naar een perfecte kleur bronzer en eindelijk hebben ik hem in nr 03. Ik heb alle kleuren van deze lijn getest en deze past toch echt het beste bij mij, hij ruikt echt heel lekker en is long lasting.

Het resultaat van mijn 4 stappen day teint 🙂

Bovenstaande producten ♥ vind je in deze webshops:

shoploglabel_douglasshoploglabel_ici_parisshoploglabel_Themakeupspot