Christina: Perfecte krullen tutorial

De perfecte krullen!

Mijn manier voor het maken van de krullen gebruik ik al een tijdje en heb ik deze eigenlijk wel zelf ontwikkeld, ik deed gewoon wat het makkelijkste was voor mij en toen is er een routine uit ontstaan 🙂


Als ik krullen maak gebruik ik altijd een anti heat product en een zachte fixatie haarlak. Zonder deze 2 producten kan ik geen perfecte krullen maken die de hele avond blijven zitten.
Anti heat van L’Oreal heeft al een fixatie in zich zitten en in principe heb je dan geen haarlak nodig. Deze haarspray is zo krachtig dat die het haar tot wel 230 graden en 3 dagen lang in model houdt. Ik gebruik deze spray niet alleen voor het krullen maar ook voor het stylen van mijn haar en voor het föhnen. Ik zie hem als een booster en een anti heat in 1, super blij mee :)!


Als finish gebruik ik L’Oreal Diamant Zwart haarlak. Deze haarlak houdt het haar als het nodig is wel 4 dagen in model hahah, ook wordt hij veel gebruikt door haarstylisten. Mijn haar blijft zacht, doorkambaar, verstijft helemaal niet en hij geeft ongelofelijke glans aan mijn haar! Heel fijn product en hij ruikt lekker!