De perfecte krullen!

Mijn manier voor het maken van de krullen gebruik ik al een tijdje en heb ik deze eigenlijk wel zelf ontwikkeld, ik deed gewoon wat het makkelijkste was voor mij en toen is er een routine uit ontstaan 🙂


Als ik krullen maak gebruik ik altijd een anti heat product en een zachte fixatie haarlak. Zonder deze 2 producten kan ik geen perfecte krullen maken die de hele avond blijven zitten.
Anti heat van L’Oreal heeft al een fixatie in zich zitten en in principe heb je dan geen haarlak nodig. Deze haarspray is zo krachtig dat die het haar tot wel 230 graden en 3 dagen lang in model houdt. Ik gebruik deze spray niet alleen voor het krullen maar ook voor het stylen van mijn haar en voor het föhnen. Ik zie hem als een booster en een anti heat in 1, super blij mee :)!


Als finish gebruik ik L’Oreal Diamant Zwart haarlak. Deze haarlak houdt het haar als het nodig is wel 4 dagen in model hahah, ook wordt hij veel gebruikt door haarstylisten. Mijn haar blijft zacht, doorkambaar, verstijft helemaal niet en hij geeft ongelofelijke glans aan mijn haar! Heel fijn product en hij ruikt lekker!

Over de auteur

Mijn naam is Christina, Ik ben 26 jaar, en gek op alles wat te maken heeft met fashion & beauty, een levensgenieter en geïnteresseerd in alles wat er bij komt kijken om je optimaal vrouw te voelen.

Gerelateerde berichten

5 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.