stap 1

Rimmel london lycra pro

Zoals je hebt gezien heb ik de basis voor deze nail tutorial al aangebracht. Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van de Rimmel London lycra pro 367 Bare Necessities nagellak. Ik heb 2 lagen aangebracht om de nagellak zo dekkend mogelijk op mijn nagels te krijgen en heb dit ongeveer 15 minuten laten drogen.

stap 2

Maybeline color show penseel

Om de figuurtjes op mijn nagels te maken heb ik striping tape en een dun kwastje gebruikt. Deze komen uit het Maybelline color show penseel. Hierdoor gaat het net iets makkelijker en blijf je goed tussen de lijnen.

stap 3

 

Rimmel London Pro Lycra 500 Peppermint

De volgende 2 stappen is het aanbrengen van de kleurtjes! Hiervoor heb ik de Rimmel Lycra Pro Nagellak 500 Peppermint .

stap4

 

Pupa Iridescent 002 Eclipse Blue

In stap 4 gebruik ik Pupa iridescent 002 Eclipse Blue 🙂

 

stap 5

 

In deze stap, verwijder ik de tape.

stap 6

 

 

Kardashian Beauty Glitter Topcoat

Voor de finisching touch heb ik gekozen om een leuke topcoat te gebruiken. De topcoat die ik heb gebruikt is van Kardashian Beauty. Ik vond deze topcoat perfect voor deze look omdat het er voor zorgt dat je een glamorous look krijgt.

 

Zo is het geworden - door Khaila

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.