Hi girls!

De kerstdagen staan weer voor de deur en dat betekend dat het tijd is voor een leuke kerst outfit! Om je hier een handje mee te helpen maakte ik speciaal voor jou deze OOTD. In deze video kun je zien hoe ik een vintage kerst outfit samenstel.

De jurk die ik draag in het filmpje heb ik geshopt bij de webshop van VeryCherry.nl. Ik koos voor deze jurk omdat ik meteen in de vintage sfeer kwam en het me zelfs een beetje deed denken aan Audrey Hepburn 🙂 ! Om de kerstsfeer in mijn outfit wat te accentueren koos ik er voor om rode accenten te gebruiken. Vandaar ook de Rode taille riem. Ik vond hem net iets beter bij de jurk passen en hij zorgt er voor dat de taille mooi word geaccentueerd! Onder de jurk draag ik een rode petticoat zodat de vorm van de jurk wat mooier word maar ook om het rode accent weer terug te laten komen.

OOTD en FOTD Vintage look voor de Kerst door Christina

Om wat gekleder de deur uit te gaan maar vooral om die rode naad leek het me leuk om een panty te dragen. De standaard panty’s vond ik net iets te basic dus vandaar dat ik ging voor deze panty met een rode naad. Het maakt de outfit net iets fleuriger en het kerstgevoel word ook steeds groter door al die rode accenten! En het aller, aller belangrijkste zijn natuurlijk de schoenen, wauw ik ben verliefd op deze schoentjes! Ik heb ze geshopt bij Marjonsniedersshop.nl, leuke webshop en ze hebben daar leuke overknee ook, maar dat is al weer een andere thema hahah.

Om de outfit helemaal af te maken zijn accessoires natuurlijk onmisbaar! Daarom koos ik voor een paar leuke klassieke vintage oorbellen. Ik vond ze ontzettend schattig en helemaal bijpassend voor mijn outfit. Omdat ik echt nooit de deur uitga zonder mijn tas koos ik voor deze zwarte Marissa tas. Hij is ontzettend ruim en ik vond hem ook wel passen bij deze look!

marissa-black Vintage OOTD door Christina

 

Aller laatst kwam ook mijn make- up tevoorschijn in de video. Hiervoor koos ik voor opvallende lippen en nagels in de kleur rood. Nu is het rode accent heel duidelijk maar niet te druk aanwezig. Dit was precies waar ik naar zocht en ik was er ook heel tevreden over! Eyeliner is bij een vintage look ook niet te missen, vandaar dat ik ging voor een wat dikkere lijn. Omdat ik eens wat anders wou doen met mijn haar heb ik er voor gekozen om een donut te gebruiken. Om deze goed vast te zetten heb ik bobby pins gebruikt. Deze zie je niet terug maar zijn puur om je knot de hele dag mooi te houden!

FOTD Xmas in Vintage door Christina

Ik hoop dat je de video leuk vond and I hope to see you soon ♥ XOXO ♥

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.