Christina: Wenkbrauwen tutorial met Anastasia kit

Brow 5-pieces kit

Anastasia kit - door Christina

Dagelijks gebruik ik de Anastasia brow kit. Ik heb deze brow kit gekocht omdat ik hiervoor al een tijdje de poeder van Anastasia had gebruikt en daar was ik super tevreden over! Alles wat je nodig hebt om perfecte wenkbrauwen te creëren vind je in dit setje in terug. Hij was best prijzig maar dan heb je ook wel goede producten waar je heel lang mee doet. Het is ook een eenmalige uitgave omdat je hierna alleen maar de wenkbrauwen poeder en browgel hoeft aan te vullen.

In de kit vind je behalve de wenkbrauwen poeder en browgel ook een Pincet, 5 sjablonen en een duo brush. Ik heb de brow kit aangevuld met een Perfect Brow Pencil – 03 Medium Brown en een Matte highlighter beide ook van Anastasia.

 

 

Duo brush:

Om de wenkbrauwen in vorm te brengen moeten ze even geborsteld worden. Hierna teken ik een lijntje onder mijn wenkbrauw met het potlood.

Wenkbrauwen poeder:

Om je wenkbrauwen in te kleuren kun je het best gebruik maken van een poeder. Dit oogt natuurlijker en is ook makkelijker om aan te brengen. In het filmpje heb ik gebruik gemaakt van Medium Ash – Medium brown. Dit is een lichte kleur bruin.

Browgel:

De browgel gebruik je eigenlijk alleen om je wenkbrauwen in model te houden. Het gebeurd namelijk nog wel eens dat je wenkbrauwen door de war gaan hierdoor verlies je de mooie shape. Door deze gel heb je daar dus geen last meer van.

Sjablonen:

Als je het lastig vind om zelf de vorm van je wenkbrauwen te tekenen of in te vullen kun je gebruik maken van sjablonen.

Highlighter:

Als laatst breng ik wat highlighter onder mijn wenkbrauw aan, dit zorgt voor heldere en open blik.

Pincet:

Af en toe is het nodig om je wenkbrauwen in vorm te brengen door ze te epileren. Ik gebruik daarvoor deze handige pincet!

 

Anastasia brow kit kit is een echte musthave! I love this one 😉

Pencil Anastasia -door Christina