Dilan: huidverzorging tutorial met IciParisxl.nl

Hoi! Leuk dat je weer kijkt naar een filmpje waarbij ik laat zien hoe ik mijn huid reinig en verzorg voor het slapen. Ik gebruik hierbij de volgende producten die je kunt verkrijgen via www.iciparisxl.nl

Biotherm Milk

Biotherm Biosource Softening Cleansing Milk – dry skin
Deze milk is erg geschikt voor de dames met een gevoelige en droge huid. Als je huid snel reageert op bepaalde producten dan is Biotherm erg geschikt omdat de cleanser erg mild is. Het houdt mijn huid zacht en soepel en zorgt ervoor dat mijn mascara zacht genoeg is zodat ik het makkelijk kan verwijderen.

Clarins Lotion

Clarins Extra-Comfort Toning Lotion – dry or sensitized skin
Een tonic is een must bij het reinigen van je huid. Het verwijdert de laatste restjes make-up en zorgt ervoor dat je poriën weer sluiten. Over het algemeen krijg ik een trekkerig gevoel bij het gebruiken van tonics, maar omdat hier geen alcohol in zit voelt mijn huid super comfortabel aan! Echt een aanrader!

Hope in a jar

Philosophy Hope in a Jar – for all skin types
Deze creme is een van Oprah Winfrey’s favoriete crèmes! Dat geldt ook voor mij. Hoewel ik de volgende keer de Hope in a Jar for dry skin zou kiezen, vind ik de crème erg fijn. Het hydrateert, voedt, exfolieert op een milde wijze (haalt de dode huidcellen weg), verbetert de kleur van je huid en gaat fijne lijntjes tegen (die ik gelukkig nog niet heb!). All in one dus!

Have fun watching ♥

shoploglabel_ici_paris