Lilian: Foundation Routine Tutorial

Ik persoonlijk wil altijd proberen het beste mogelijk uit make-up producten te halen. Ik bedoel hiermee dat ik ervoor wil zorgen dat het product compleet tot zijn recht komt en de kleuren mooi naar voren komen. Dit bereik je met een goede basis. Say what!? Haha, ja basis, je hebt het goed gelezen! Met basis bedoel ik natuurlijk in beauty-taal een goede, egale en natuurlijke ondergrond.

Niet iedereen is gezegend met een perzikhuidje zonder donkere kringen of onzuiverheden. Zelfs ik niet! Maar dit is natuurlijk wél te bereiken met een klein beetje hulp 😉 Ik laat jullie graag zien hoe ik mijn foundation aanbreng voor een natuurlijk ogende stralende huid.

Het is belangrijk dat je vooraf de juiste foundation kiest die bij jouw wensen past. Wil je een dekkende foundation of bijvoorbeeld een wat minder dekkende. Bij mij hangt dat heel erg af van mijn stemming of de conditie van mijn huid. Omdat dit nog wel eens wisselt heb ik in de loop der tijd een mooi aantal verschillende soorten foundations verzameld. Het is natuurlijk handig als je meerdere tot je beschikking hebt maar nóg handiger is als je één foundation zou hebben die aan al je wensen zou kunnen voldoen. Ik denk dat ik er eentje heb gevonden die daar héél dicht bij in de buurt komt. Namelijk de Natural Liquid Foundation van Lavera. In eerste opzicht lijkt de foundation heel transparant (ideaal voor de dames onder ons die van een luchtige dekking houden) maar al gauw merkte ik tijdens het aanbrengen dat deze ook heel erg goed op te bouwen is naar een zwaardere dekking. Perfect toch!? Deze foundation kost 11,65 en is te koop via 2b-natural.nl

Ik heb vrij donkere kringen onder mijn ogen en wil er altijd voor zorgen dat ik er fris en opgewekt uitzie. Ik werk deze graag weg met behulp van concealer. Natuurlijk is concealer ook handig voor het wegwerken van onzuiverheden, maar ik gebruik het ook graag onder mijn ogen. Het opent echt je blik en zorgt voor een mooie natuurlijke kleurverdeling in je gezicht. Probeer het eens uit! (ook als je geen donkere kringen hebt, haha) Je ziet echt het verschil! Ik heb deze stap toegevoegd aan mijn dagelijkse ritueel en kan echt niet meer zonder! De concealer die ik gebruik is ook van Lavera. Deze kost 9,22 en is ook te koop via 2b-natural.nl

Klik op het labeltje om direct naar de winkel te gaan:
shoploglabel_2B NATURAL