Lilian: Complete natuurlijke look met Douglas.nl en 2b-natural.nl

Er zo natuurlijk mogelijk uitzien is een must deze zomer. Tegenwoordig is het not done als je er té opgemaakt uitziet! Ik persoonlijk houd daar ook niet van. Ik probeer zo dicht mogelijk bij mijn natuurlijke uitstraling te blijven. Natuurlijk bij feestjes of andere speciale gelegenheden houd ik wél van uitpakken. Hallo, ik ben een immers een beauty fanaat, haha! Maar voor het dagelijks leven? No thanks! Dan houd ik het liever natuurlijk.

Ik start met een goede basis en gebruik daarvoor de Natural Liquid Foundation van Lavera. Deze is heel makkelijk op te bouwen naar een zwaardere dekking zónder dat deze onnatuurlijk gaat ogen.

Voor een gezonde open uitstraling breng ik altijd een beetje concealer aan onder mijn ogen. Ook deze is van Lavera! Het mooie van de producten van Lavera is, is dat het natuurlijke ingrediënten bevat!

Mijn wenkbrauwen zet ik lichtjes aan met de wenkbrauwpoeder van Anastasia, deze kan je kopen bij Douglas. Ik ben elke keer weer verrast over hoeveel pigment dit product bevat zonder teveel te gebruiken. De lichtste tint uit het duo doosje is zelfs al donker genoeg!

In mijn arcadeboog breng ik graag een bruintint aan om iets meer diepte te creëren in mijn oogopslag. Een fijne kleur om te gebruiken is Chocolate Brown van Lavera. Een semi matte en warme bruine tint.

Bij een natuurlijke look breng ik soms bruine mascara aan! Ik weet het, het is een kleur die niet vaak gebruikt wordt. Toch is het nét even anders. In deze tutorial gebruik ik de Volume Mascara van Lavera.

Mijn signature look is met een winged eyeliner. Ik kan niet meer zonder! Mijn favoriete eyeliner op dit moment is de MAC Liquidlast Liner. Droogt snel en blijft echt de hele dag zitten! Ik heb daar trouwens ook een video over gemaakt 🙂 bekijk deze hier.

En natuurlijk in de zomer wil ik er ook zomers uitzien! Ik breng altijd een beetje bronzer van Sans Soucis, aan mijn voorhoofd, jukbeenderen en neusbrug voor een echte sunkissed look!

Bovenstaande producten zijn te vinden bij:

shoploglabel_douglasshoploglabel_2B NATURAL