In deze video maak ik een Jessica Parker inspired make-up look, producten die ik gebruik voor deze look bespreek ik uitgebreid in mijn Unboxing video.

Ik vind de look erg geslaagd voor een avondje uit of een feestje.

In de tutorial heb ik vooral gebruik gemaakt van lichtbruine oogschaduw gecombineerd met een donker kohlpotlood voor een smokey eye effect, maar dan op een subtiele manier.
De lippen heb ik vrij basic gehouden door een mooie nude lipstick aan te brengen.
Wil je de look wat opvallender, dan kun je natuurlijk ook gaan voor een mooie rode classy lipkleur! Verder heb ik wat meer vorm in mijn gezicht aangebracht d.m.v. shapen. Shapen kan zo veel doen voor je gezicht. Zeker een stap die je niet mag vergeten!

Bekijk mijn Unboxing hier.

Producten voor look a like Jessica Parker heb ik van IciParisXl:

shoploglabel_iciparisxl

 

 

 

Over de auteur

Hoi! Ik ben Marloes, 26 jaar en gek op beauty en fashion. Op mijn blog www.thebeautyassistant.nl schrijf ik alles over mijn grootste passie, en hier kan ik dan ook mijn ei in kwijt. Verder ben ik dol op fotografie en lekker en gezond eten. Ik sta dan ook graag in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen! Veel kijk plezier! Liefs, Marloes

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.