Christina: Neutraal oogmakeup TIP

Neutraal make-up draag ik vrij wel iedere dag. Het is makkelijke , snel en je ziet er verzorgt ui! In deze video heb ik mijn teint al gedaan, wil je weten hoe ik dat doe klik dan hier.
Hoe kun jij je ogen neutraal opmaken met een blitse look?! Daar is een klein handigheidje voor 😉
Om je blik helderder en sprekender te laten lijken breng je wat highlighterje op je waterlijn aan. Ik gebruik highlighter van Anastasia. Anastasia lijn is te koop bij Douglas.
Na dat ik mijn highlighter aangebracht heb, breng ik de mascara van Dior ICONIC aan. Ik heb heel wat mascara’s uitgeprobeerd, deze springt er echt uit! Deze mascara is echt een Musthave!

Nog even terug komen op de highlighter van Anastasia want er is zo veel te vertellen erover :). Highlighter van Anastasia is namelijk veelzijdig. Met veelzijdig bedoel ik dat je de highlighter voor je hele gezicht kunt gebruiken waar jij accent op wilt hebben. Highlighter is in nude roze potlood vorm waardoor hij super makkelijk in gebruiken is en kan zo wel voor lichte als donkere huidtype gebruikt worden.

Waar kun je het potlood allemaal voor gebruiken?

Wenkbrauwen: Om je wenkbrauwen mooier en strakker te laten ogen breng je een lijn onderaan je wenkbrauw en met je vingertop vervaag je de lijn aan de onderkant. Hiermee creëer je het instant eyelift effect. Ook kun je een lijn bovenaan je wenkbrauw trekken(dit doe ik zelf niet)

Waterlijn: Breng wat highlighter op je waterlijn voor een heldere, frisse en open blik. Door je waterlijn lichter te maken lijken je ogen ook groter. Het staat bij elke look mooi van nude tot heftige smokey eyes.

Oogschaduwbasis: Dit klein potloodje kun je ook als basis gebruiken voor je oogschaduw, hij zorgt er voor dat je oogschaduw langer blijft zitten en mooiere pigmentatie krijgt.

Jukbeenderen: Je kunt dit highlighter ook op je jukbeenderen gebruiken in plaats van een concealer hij geeft namelijk hetzelfde effect. Wakker en fris!

Cupidoboog: Voor het volle lippen effect breng een beetje highlighter op dat kuiltje boven je bovenlip.

Neusbrug: Dun streepje op je neusbrug tot het puntje van je neus, wat vervaagd met je vingertoppen zorgt er voor dat je neus smaller lijkt.

Dit potloodje is zeker veelzijdig, buiten dat is die kwalitatief uitstekend!

 

Mascara van Dior

.
Ongeveer een jaar geleden ben ik deze mascara tegengekomen en sinds dien blijf ik ervan overtuigd dat dit is het beste mascara! In tussen heb ik veel mascara’s uitgeprobeerd van YvesSaintLaurent en Chanel tot Primarkt Mascara. Dior heeft een grote assortiment mascara’s, zelfs ICONIC lijn heeft veel soorten mascara.

Ik ben helemaal weg van ICONIC Overcurl het is geen waterproof versie.
Wat doet deze mascara? Iconic Overcurl heeft een gebogen borsteltje met haartjes. Halve maan vorming van het borsteltje zorgt voor het curl effect ook staan de haartjes van het borsteltje wat uitelkaar en dat zorgt voor separatie. Mascara is intens zwart en ligt prachtig op de wimpers. Hij is trouwens verkrijgbaar nog in bruin en blauw.

Verder voor mijn Neutraal oogmakeup gebruik ik een naald, make-up remover en een wattenstaafje.

XXX

Bovenstaande producten ♥ vind je in deze webshops:
shoploglabel_douglasshoploglabel_ici_paris