Nienke: diverse artikelen van Deonlinedrogist.nl

Deonlinedrogist.nl

Maybelline Babylips

Ik heb als eerste de babylips gekocht en ik gebruik ze nu een weekje. Ze zijn super fijn en ruiken heerlijk ook is de werking super. Ik heb veel last van schrale lippen dus dit product is echt ’the saving angel’. Ook doen ze me gewoon vol denken aan dat heerlijke zomer en lente weer. En wie verlangt er nou niet naar zomer tijdens dit weer? Kortom het zijn gewoon super leuke, liefe en lekkere balsempjes. I LOVE THEM!

Biodermal

Dan de biodermal producten die ik ook nog maar een weekje gebruik. Ik vind deze producten in combinatie met elkaar best wel fijn werken. ze zijn namelijk allemaal niet uitdrogend en allemaal heel mild. Ook irriteren ze mijn huid niet en als ik net heb gedouched (waardoor mijn huid nog droger is) dan voedt voornamelijk de reinigingsmilk mijn huid heel fijn. Ik ben namelijk echt een douche fanaat dus daardoor is mijn huid niet altijd in de beste staat. Maar met deze producten merk ik echt dat het niet erger wordt en dat het soms zelfs beter wordt. Dus ja kortom ook hele fijne produten die zeker aan te raden zijn.

Ooglenzen

Dan de gekleurde, zachte ooglenzen die ik heel leuk vind voor feestjes. Ik heb ze nu 2 volle dagen uitgetest per kleur omdat ik graag een optimaal resultaat aan jullie wilde schrijven. En wat ik merk is dat ze de eerste 5 minuten even voelbaar zijn maar daarna zijn ze gewoon helemaal op hun plaats en irriteren ze ook niet. Ik vind ze heel fijn om gewoon langere tijd in te hebben en ook heel mooi. Het zijn namelijk hele mooie heldere kleuren. Wel iets anders dan ik had verwacht. Want ik verwachte eigenlijk best doorzichtige lenzen ik bedoel voor die prijs kan zo’n product toch niet super zijn? Maar toen ik ze in deed (wat verrasend makkelijk ging voor de eerste keer lenzen indoen) zagen ze er gelijk mooi uit en ook kreeg ik complimentjes van mensen om me heen. En zeker omdat het zachte lenzen zijn zijn ze makkelijk in en uit te doen wat voor mij zeker een plus punt is. Oftewel super fijne kleurlenzen voor een zacht prijsje.

Veet easy wax

Dan de veet easy wax die ik eerlijk gezegd nog niet heb gebruikt. En nou vraag jij je als lezer misschien af uhmm… waarom schrijf je dan dit? Nou ik schrijf dit om te vertellen dat het op de verpakking heel duidelijk en goed uitgelegd staat. Ook staan er plaatjes bij wat me heel blij maakt want daardoor is het duidelijker. Ook heb ik even getest hoe snel die opwarmt en ja dat is echt best snel. Dus voor zover het uiterlijk, de gebruiksaanwijzing en de opwarming ben ik er op en top tevreden over.

Lenzenvloeistof

Dan de lenzenvloeistof en het lenzen doosje. Wat zal ik hier over zeggen? Nou ja, het zijn alletwee gewoon goed werkende producten het lenzen doosje gaat niet snel kapot. Heb hem namelijk al 2 keer laten vallen….oeps!! En de lenzen vloeistof is ook gewoon goed want het irriteerd m’n ogen niet en het is ook gewoon makkelijk en snel. Kortom weer goeie producten en qua prijs perfecto!!

Tissues

En dan als allerlaatste de tissues. Wat is daar over te vertellen behalve dat het gewoon fine dingen zijn om op je bureau te hebben staan? Ik vind gewoon dat het een goed product is waat de doekjes scheuren niet snel, nemen veel vocht op en ook laten ze geen pluisjes af. Veel meer heb ik er niet over te zeggen dus ja gewoon goed en fijn.

Groetjes van Nienke

De besproken artikelen uit deze shoplog zijn te koop via:

shoploglabel_deonlinedrogist