Ik ben erg blij met mijn ontvangen producten van IciParis XL!

Jullie hebben een lipstick, oogschaduwkast, nagellak en schuifspelden voorbij zien komen. Alles kwam netjes aan en ik kreeg er zelfs nog wat leuke testers bij! Ik ben onwijs benieuwd naar alle producten en zal er snel wat over gaan schrijven.

Over de auteur

Hoi! Ik ben Lenette Hermsen, 15 jaar oud en ik ben een beautyblogger. Op Youtube maak ik video’s over beauty, fashion en lifestyle. Ook heb ik een tweede account waar ik zo af en toe op blog en praat over dingen die mij op dat moment bezig houden. Zelf ben ik ook actief op een blog waar ik onder andere reviews schrijf over de producten die ik laat zien in video’s.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.