De meeste artikelen uit mijn shoplog zijn in dezelfde stijl zoals de grote adelaar ketting, de paarse muts en de zwarte laarsjes. Je kan ze allemaal heel erg goed combineren met elkaar. De muts is perfect voor de winter, lekker warm maar toch stijlvol. Hij heeft een R&B uitstraling waardoor je outfit weer iets ruiger wordt. Met de laarsjes wordt het juist weer iets netter. De laarsjes zijn wel stoer maar door de hak zijn ze toch wel netjes. Je kan dus makkelijk alles combineren. Ook de zilveren armband is heel makkelijk te paren met de ketting. Het shirt past eigenlijk overal bij. Net zoals het tasje. Zwart doet het altijd goed! Het shirtje zit heerlijk en heeft een mooie pasvorm. Ik vind eigenlijk alles leuk maar stiekem zijn de laarsjes toch mijn favoriet. Ik kan ze overal bij en ze zitten echt heerlijk!

Groetjes van Bo!

De besproken artikelen uit deze shoplog zijn te koop via:

shoploglabel_lakeside

shoploglabel_londonshop

shoploglabel_tasjeintas

Over de auteur

Ik ben Bo Nieuwenhuizen en ik ben 18 jaar. Ik blog al sinds mijn 16de en ben al 3 jaar actief op YouTube. Ik hou heel erg veel van make-up en mode maar ook van nagels. Ik hou er van om verschillende creaties te maken met allerlei kleuren. Ook hou ik heel erg van dieren, ik werk namelijk een keer per week in het dierenasiel. In September ga ik weer naar school en wil ik iets met economie gaan doen. Zodat ik dat allemaal kan gaan gebruiken bij mijn blog en YouTube!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.