Cynthia: beautyshoplog + super mooie hakken van Stylepit.nl

Hoi shoploggers,

De beautyproducten konden niet wegblijven, vandaar dat ik mij slag sloeg bij Lee Stafford! Een volume shampoo genaamd Big Fat Hair en een anti-vet-spray beter bekend als een droogshampoo! Natuurlijk moet ik de items kunnen vervoeren van plek tot plek. De Puma sporttas gaat mee naar
events – I can feel it! – maar ook naar de sportschool, het uitgaansleven en als ik een nachtje van huis ben. Hoge hakken? De Sugarfree stiletto’s riepen mijn naam. Look at them! SO PRETTY!

Ik ben ready to go! Even mijn haar een vette boost geven met de producten. Big hair, don’t care. Rennend op de pijlers naar de club waar ik eens goed kan headbangen. Word mijn haar vet? Thank god voor de Puma bag, want daar gooi ik alle items in, kunnen ze zo mee en spray ik de lokken zo
weer in model. Pijnlijke voeten? Bedankt voor de ruimte Puma, want dan kan ik mijn sneakers in de stap verstoppen en stiekem omruilen als ik het niet meer trek!

Liefs, Cynthia!

De besproken artikelen uit deze shoplog zijn te koop via:

shoploglabel_stylepit