Kim: Beauty en fashion shoplog over Themakeupspot.nl, Menatwork.nl & Lakeside.nl

Menatwork.nl

8mm. Tee cropped 8-graphic

Ik koos dit shirtje omdat ik de opdruk erg leuk vond, een 8 is een geluksgetal voor velen, en de print vond ik erg leuk bedacht. Het t-shirt is cropped, dus hij komt wat hoger uit dan bij een normaal shirt, ik houd daar wel van. Super leuk om dit in de zomer met een short aan te doen!

Stylists own jacket fake leather biker jacket stud black

Al een tijdje zocht ik naar een stoer biker jack met een niet te hoog prijskaartje. De ene keer was hij niet in mijn maat, dan zaten er veel te veel studs of diamantjes op, en daarom heb ik er nog nooit één aangeschaft. Deze vond ik erg leuk omdat er wel studs op zitten, maar niet te veel en te opvallend.

8mm. Flowy embro shirt

Dit topje vond ik er erg leuk uitzien. Ik houd wel van de wat stoerdere grijze jeans stof en de geborduurde bloemetjes bij de borst. Ook ben ik best fan van de kraagjes, dus dit past heel goed bij mij!

Hilfiger denim pilar boxy tee freshman print

Dit shirt vond ik zo leuk! Ik vind dit soort blauw tinten heel erg leuk, makkelijk te combineren en met de print erg vrolijk. Het leuke aan dit shirt is de opdruk op de achterkant. De voorkant ziet er leuk uit met de Amerikaanse college style, maar er staat ook een tekst op de achterkant!

8mm. Flowy tee

Dit shirt is zoals de naam al zegt, lekker flowy. Ik houd er van als shirts wat losser zitten en je ze nonchalant in je jeans kan stoppen. De kleur is wat warmer grijs, wat leuk te combineren is met gekleurde accessoires zoals een sjaal of ketting.

8mm. Striped tee

Ook dit shirtje is weer vrij basic, maar daarom super handig om te hebben! Je kan dit soort basis shirtjes helemaal oppimpen met een gave statement ketting of een opvallende broek of short. Aan de achterkant zit een knoopje, met daaronder een cut-out, wat het toch weer wat aparter maakt.

Pieces necklace duffy

Ik vind statement kettingen heel erg gaaf, maar toch durf ik ze niet altijd aan. Ik heb een basic ketting met schakels in zilver, maar ik wilde er ook wel graag een met spikes of iets dergelijks. En ja, toen ik deze ketting tegen kwam vond ik het wel een goeie om uit te proberen! Ik heb er expres één gekozen zonder goud, omdat ik dat veel minder draag dan zilver.

Lakeside.nl

Armband merel zilver

Deze armband vond ik erg leuk en opvallend. Het zijn 3 schakel kettinkjes met daartussen touw gevlochten. Daarbij zitten ook kleine glinster steentjes. Hij is lekker basic zilver met zwart touw, daarom kan ik deze armband goed combineren! Ik vond het een hele stoere maar toch classy uitstraling hebben.

Themakeupspot.nl

Barry m lip paint – 121 pillar box red

Een rode lipstick! Ik had een rode lipstick in mijn make up collectie maar die was eigenlijk zo goed als ten einde. Tijd voor een nieuwe! Ik las goede verhalen over de Barry m lip paint, dus waagde ik de gok! Het fijne is dat deze lipstick een blauwe ondertoon heeft, zo lijken je tanden witter 😉

Models own nail 2pc buffer set

Mijn nagel en buffer vijlen waren of kwijt, of op, daarom koos ik deze buffer zet. Ik was benieuwd! De set bevat twee vijlen met allebei één grove vijl kant en één buffer kant, handig!

De besproken artikelen uit deze shoplog zijn te koop via:

shoploglabel_menatwork shoploglabel_lakeside shoploglabel_themakeupspot