Hoi,

Ik heb een aantal items uitgekozen op de website: www.stylepit.nl. Namelijk een trui van het merk Jacqueline de Yong, een simpel maar mooi t-shirt van Vero Moda en daarnaast een chique portemonnee. De enkellaarsjes van de New Look zijn echter favoriet! Het klassieke model met erg mooie details staat leuk onder iedere outfit.

Groetjes van Deliana

De besproken artikelen uit deze shoplog zijn te koop via:

shoploglabel_stylepit

Over de auteur

Ik ben Deliana, 24 jaar oud en woonachtig in Friesland. In 2013 ben ik gestart met mijn eigen Youtube-kanaal, waar ik filmpjes plaats over beauty,fashion en een gezonde leefstijl. Naast mijn Youtube-kanaal ben ik in januari 2014 gestart met mijn eigen website: www.beautyinsideandout.nl. Naast het bloggen doe ik de opleiding Voeding en Diëtetiek en een keuzemodule tot Personal trainer, vandaar ook mijn interesse voor sporten en gezonde voeding.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.