CROCHET COLLAR BLUE BLOUSE

Mouwloze blouse met unique crochet kraagje. Knoppen aan de achterkant. Super unique & perfect voor het kantoor!

Oksel tot oksel 48cm, lengte 58cm. Stof is iets stretchy. One size, geschikt voor meiden met de maat 34 – 40 (XS, S, M, L).

Bestellen: http://www.dressrepublic.nl/net-binnen-9825/crochet-collar-blue-blouse

MSTRAPPY BACK TOP – BLACK


Exclusieve Dress Republic tank top met unique schouderbandjes detail aan de achterkant. Het topje valt een beetje los en is super sexy! Style tip: draag het topje met bandage rokken, of korte broeken voor een casual look, of een structured pencil-rok op het kantoor! Beschikbaar in navy & zwart.

Lengte 64cm, oksel tot oksel 42cm. Polyester stof & gevoerd. One size, geschikt voor meiden met de maten 34 – 38 (XS – M).

Bestellen: http://www.dressrepublic.nl/tops–blouses/strappy-back-top—black

MAKE YOUR STATEMENT WHITE

Deze musthave is wel heel speciaal want je bestelt niet alleen de top, maar de ketting krijg je er gewoon bij.

Detaills: De ketting is ook los van de top te dragen en dus ook te combineren met al je andere looks.

Bestellen: http://www.welovemusthaves.com

B.YOUNG BOLEN TOP


Bestellen: Boozt.com

Over de auteur

Hi! Mijn naam is Parmis van ItsParmis. Ik ben 25 jaar oud en woon in Lelystad. Sinds een paar maanden heb ik mijn Youtube kanaal geopend waar ik wekelijks fashion & beauty filmpjes maak. Over een paar maanden open ik mijn eerste blog :) .. Ik hoop dat jullie mijn shoplogs leuk vinden. Kisses xoxo

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.