Sheling: shoppen bij Dress Republic + Wearforlove.nl

TASSEL BIB NECKLACE

Mijn collectie aan statement kettingen is nog niet heel groot dus toen ik deze zag was ik op slag verliefd! Het is een prachtige zwart, witte, gouden ketting die hoog om de hals gedragen wordt. Hij is gewoon zó classy! Het maakt bijna niet uit met wat voor een outfit je deze draagt omdat hij bij veel dingen past. Een echte eyecatcher!

BELOVED MINI SHOULDER BAG – BLACK

Mijn favoriete tas is van de H&M en ik heb hem al jaren. Ondanks het feit dat hij bijna uit elkaar valt van ellende (ik heb hem al meer dan vijf jaar) heb ik hem nog nooit weggedaan. Het formaat is namelijk perfect. Niet te groot, dus makkelijk meenemen en handig bij je te dragen met een schouder hengsel. Stad en land had ik afgezocht op zoek naar een vergelijkbaar model, maar nergens iets te vinden wat in de buurt kwam. Toen zag ik deze op Dress Republic, en ‘Oh My God’! Deze was ongeveer even groot, kon over de schouder gedragen worden en zag er ook nog eens leuk uit! Hier hoefde ik dus niet heel lang over na te denken. Het leuke van de tas vind ik ook de fringes en gouden details. Past trouwens goed bij de ketting.

RIBBON PEPLUM DRESS – BLUE

Dit peplum jurkje is erg chic en laat je zandloper figuur nog beter uitkomen. De kleur vind ik erg mooi en deftig eruit zien. Toch is het jurkje ook een beetje speels door de leuke strik die op de borst zit. Aan de achterkant loopt de hals in een ‘V’ vorm en kun je hem open en dicht maken door middel van een ritssluiting. Ik kan echt niet wachten om deze te dragen met een avondje stappen of romantisch avondje naar de bioscoop 🙂

NEON LACE BODYCON SKIRT – YELLOW

Wauw! Dit rokje vond ik zo gaaf! Het is een neon geel/groen rokje die hoog gedragen wordt. Hij is lekker opvallend door de felle kleur maar daar houdt ik wel van. Het leven is te kort om als een grijs muisje door het leven te gaan, je mag best trots zijn op jezelf en jezelf leuk aankleden! 🙂
Leuk met een T-shirt erin met een stel sneakers voor een sportieve look of juist met hakken en een mooie blouse voor een wat chiquere look.

MINKPINK HOLE IN ONE JUMPER

Dit is het enige artikel die ik had gekocht bij ‘Wear For Love’. Toen ik hem zag wilde ik hem héél graaghebben. Het is een gebreide, mint groene trui met see trough gaten erin verwerkt. De kleur mint ga je veel zien deze lente en zomer dus dat komt ook nog eens mooi uit. Een super trui voor in de lente over een hemdje of op een zwoele zomeravond wanneer de zon onder gaat. Ik zie het al helemaal voor me!

De besproken artikelen uit deze shoplog zijn te koop via:

shoploglabel_dressrepublic

shoploglabel_wearforlove