Hoi!
Vandaag wil ik laten zien hoe je 1 item om 2 verschillende manieren kunt stylen. Misschien heb jij al mijn shoplog gezien 🙂 ik heb deze items van Paris2Day.nl
Het is zonde dat sommige items in je kledingkast bijna niet gedragen worden terwijl ze waarschijnlijk op veel verschillende manieren gestyled kunnen worden!

De eerste outfit is heerlijk voor overdag. Speels en makkelijk.
Helaas is het weer op dit moment weer iets minder maar laten we hopen dat er toch nog een paar mooie dagen zullen komen 🙂

Het topje is echt geweldig, hij is net zo mooi in het echt als op de webshop. Hij is van een lekker zachte stof met stretch waardoor deze fijn zit. Het bloemenprintje is natuurlijk super schattig maar de echte eyecatcher is de achterkant van deze crop top. Hij zit gesloten met een rits die tot boven aan de nek loopt en de schouders bloot laat.

De tweede outfit is voor wanneer je nog een feestje hebt in de avond of nog iets anders buiten de deur gaat ondernemen zoals bijvoorbeeld een avondje bioscoop.
Wat betreft sieraden heb ik het simpel gehouden: less is more.
De hakken zijn super hoog maar je kunt het natuurlijk ook bij lagere hakken houden of mooie ballerina’s of sandaaltjes.

Dit webshop vind ik echt te gek! Ik heb nog een kortingscode voor je: Shoplogloveparis2day t.w.v. 5 euro.
shoploglabel_Paris2day

 

 

 

 

 

Over de auteur

Hoi! Mijn naam is Sheling Kamkes, 21 jaar en heb een grote passie voor beauty en fashion. Als 12-jarig meisje keek ik al naar YouTube filmpjes. Heerlijk vond ik dat en ik kon uren achter de computer zitten, kijkend naar filmpjes van Amerikaanse beauty guru’s. Mijn eerste filmpje op YouTube was begonnen als een soort grapje. Daar kreeg ik onwijs veel leuke reacties op wat ik niet echt had verwacht. Ik maakte steeds vaker video’s die vooral gingen over fotografie en Photoshop. Maar nu maak ik sinds een halfjaar vooral filmpjes over beauty iets wat ik onwijs leuk vind om te doen. Het leukste van YouTube vind ik het lekker creatief bezig zijn en het contact wat je hebt met je abonnees en andere YouTubers. Ook heb ik sinds kort een blog waar ik zo nu en dan berichtjes op plaats. Het is heel anders dan YouTube dus het is nog even wennen voor mij hoe alles in de “blog wereld” werkt. Maar ik vind het erg leuk om te doen. Daarnaast studeer ik voor biologie docent en zit ik momenteel in mijn laatste jaar van mijn studie. Dat is wel pittig maar ik kijk ernaar uit om af te kunnen studeren! Heel veel shop plezier allemaal!

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.