Sheling: 2 x OOTD zebra jurkje van PARIS2DAY.NL

 

Outfit 1 zebra jurkje

Hoi!
Vandaag wil ik laten zien hoe je 1 item op 2 verschillende manieren kunt stylen 🙂 niet is van Paris2day
Zelf vind ik het altijd super leuk om items op veel verschillende manieren te dragen én dit is natuurlijk ook goed voor de portemonnee en de ruimte in je kledingkast 😉

Combi 1 OOTD
De eerste outfit is ideaal voor een lekker dagje naar het strand of een meertje. Doordat de stof van het jurkje heerlijk luchtig is kun je hem gemakkelijk over je bikini gooien om bijvoorbeeld even te lunchen en is het jurkje ook zo weer droog als deze nat wordt.

De zebra print vind ik momenteel superleuk en ik heb al meerdere items in mijn kledingkast met deze print. Het is stoer maar toch ook sexy!
Om het jurkje draag ik een klein riempje om het jurkje getailleerd te maken en de smalle riem staat mooi in contrast met de grote zebrastrepen van het jurkje.

Combi 2 OOTD
In de avond kan het snel afkoelen en als je een echte koukleum bent (zoals ik!) dan is het fijn om iets warmers aan te trekken. De jurk heb ik hier in mijn broek gestopt en zoals je ziet is het nu een chique blouse geworden. Combineer het met wat leuke armbanden en/of kettingen en natuurlijk een paar killer heels voor een vrouwelijke touch 🙂

Hierin zie ik mijzelf al helemaal naar een feestje of verjaardag gaan of een gezellig avondje uit.

Trouwens als je ook wat leuks ziet bij paris2day.nl kan je dit kortingscode gebruiken: Shoplogloveparis2day t.w.v. 5 euro.

Veel plezier met kijken!

shoploglabel_Paris2day