Outfit 1 zebra jurkje

Hoi!
Vandaag wil ik laten zien hoe je 1 item op 2 verschillende manieren kunt stylen 🙂 niet is van Paris2day
Zelf vind ik het altijd super leuk om items op veel verschillende manieren te dragen én dit is natuurlijk ook goed voor de portemonnee en de ruimte in je kledingkast 😉

Combi 1 OOTD
De eerste outfit is ideaal voor een lekker dagje naar het strand of een meertje. Doordat de stof van het jurkje heerlijk luchtig is kun je hem gemakkelijk over je bikini gooien om bijvoorbeeld even te lunchen en is het jurkje ook zo weer droog als deze nat wordt.

De zebra print vind ik momenteel superleuk en ik heb al meerdere items in mijn kledingkast met deze print. Het is stoer maar toch ook sexy!
Om het jurkje draag ik een klein riempje om het jurkje getailleerd te maken en de smalle riem staat mooi in contrast met de grote zebrastrepen van het jurkje.

Combi 2 OOTD
In de avond kan het snel afkoelen en als je een echte koukleum bent (zoals ik!) dan is het fijn om iets warmers aan te trekken. De jurk heb ik hier in mijn broek gestopt en zoals je ziet is het nu een chique blouse geworden. Combineer het met wat leuke armbanden en/of kettingen en natuurlijk een paar killer heels voor een vrouwelijke touch 🙂

Hierin zie ik mijzelf al helemaal naar een feestje of verjaardag gaan of een gezellig avondje uit.

Trouwens als je ook wat leuks ziet bij paris2day.nl kan je dit kortingscode gebruiken: Shoplogloveparis2day t.w.v. 5 euro.

Veel plezier met kijken!

shoploglabel_Paris2day

 

 

 

 

 

Over de auteur

Hoi! Mijn naam is Sheling Kamkes, 21 jaar en heb een grote passie voor beauty en fashion. Als 12-jarig meisje keek ik al naar YouTube filmpjes. Heerlijk vond ik dat en ik kon uren achter de computer zitten, kijkend naar filmpjes van Amerikaanse beauty guru’s. Mijn eerste filmpje op YouTube was begonnen als een soort grapje. Daar kreeg ik onwijs veel leuke reacties op wat ik niet echt had verwacht. Ik maakte steeds vaker video’s die vooral gingen over fotografie en Photoshop. Maar nu maak ik sinds een halfjaar vooral filmpjes over beauty iets wat ik onwijs leuk vind om te doen. Het leukste van YouTube vind ik het lekker creatief bezig zijn en het contact wat je hebt met je abonnees en andere YouTubers. Ook heb ik sinds kort een blog waar ik zo nu en dan berichtjes op plaats. Het is heel anders dan YouTube dus het is nog even wennen voor mij hoe alles in de “blog wereld” werkt. Maar ik vind het erg leuk om te doen. Daarnaast studeer ik voor biologie docent en zit ik momenteel in mijn laatste jaar van mijn studie. Dat is wel pittig maar ik kijk ernaar uit om af te kunnen studeren! Heel veel shop plezier allemaal!

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.