Sheling: summer OOTD van Zalando.nl

In de zomer vind ik het heerlijk om een legging te dragen. In Nederland is het (helaas) niet altijd mooi weer met 24 graden dus dan is een legging net goed.
Het zit lekker comfy en je hebt onwijs veel verschillende keuze met allerlei printjes.
Deze vond ik ontzettend gaaf omdat het patroon uit slangen bestaat. Eerst viel het mij niet zo op maar toen ik goed bekeek zag ik het pas!


Daarop draag ik deze vrolijke top met roze flamingo. Echt een heerlijk zomers topje. Ik had deze oversized genomen zodat hij net over mijn billen heen valt. Persoonlijk voel ik mij nooit zo prettig wanneer mijn billen “onbedekt” zijn wanneer ik een legging draag. Zo is het dus precies lang genoeg voor mij.


De schoentjes zijn lekker opvallend en het roze matched mooi met de roze flamingo op mijn shirt. Om de look een stoere draai te geven heb ik de outfit gecombineerd met een zwart, leren armbandje met studs.

Comfortabel, vrolijk en lekker zomers!

Klik hier als je mijn FOTD wilt zien die ik voor deze look op heb.
shoploglabel_zalando