In de zomer vind ik het heerlijk om een legging te dragen. In Nederland is het (helaas) niet altijd mooi weer met 24 graden dus dan is een legging net goed.
Het zit lekker comfy en je hebt onwijs veel verschillende keuze met allerlei printjes.
Deze vond ik ontzettend gaaf omdat het patroon uit slangen bestaat. Eerst viel het mij niet zo op maar toen ik goed bekeek zag ik het pas!


Daarop draag ik deze vrolijke top met roze flamingo. Echt een heerlijk zomers topje. Ik had deze oversized genomen zodat hij net over mijn billen heen valt. Persoonlijk voel ik mij nooit zo prettig wanneer mijn billen “onbedekt” zijn wanneer ik een legging draag. Zo is het dus precies lang genoeg voor mij.


De schoentjes zijn lekker opvallend en het roze matched mooi met de roze flamingo op mijn shirt. Om de look een stoere draai te geven heb ik de outfit gecombineerd met een zwart, leren armbandje met studs.

Comfortabel, vrolijk en lekker zomers!

Klik hier als je mijn FOTD wilt zien die ik voor deze look op heb.
shoploglabel_zalando

Over de auteur

Hoi! Mijn naam is Sheling Kamkes, 21 jaar en heb een grote passie voor beauty en fashion. Als 12-jarig meisje keek ik al naar YouTube filmpjes. Heerlijk vond ik dat en ik kon uren achter de computer zitten, kijkend naar filmpjes van Amerikaanse beauty guru’s. Mijn eerste filmpje op YouTube was begonnen als een soort grapje. Daar kreeg ik onwijs veel leuke reacties op wat ik niet echt had verwacht. Ik maakte steeds vaker video’s die vooral gingen over fotografie en Photoshop. Maar nu maak ik sinds een halfjaar vooral filmpjes over beauty iets wat ik onwijs leuk vind om te doen. Het leukste van YouTube vind ik het lekker creatief bezig zijn en het contact wat je hebt met je abonnees en andere YouTubers. Ook heb ik sinds kort een blog waar ik zo nu en dan berichtjes op plaats. Het is heel anders dan YouTube dus het is nog even wennen voor mij hoe alles in de “blog wereld” werkt. Maar ik vind het erg leuk om te doen. Daarnaast studeer ik voor biologie docent en zit ik momenteel in mijn laatste jaar van mijn studie. Dat is wel pittig maar ik kijk ernaar uit om af te kunnen studeren! Heel veel shop plezier allemaal!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.