Oogschaduw

L’Oréal Paris Les Ombres Color Riche S4 Tropical Tutu
Zoals jullie misschien weten ben ik erg fan van deze oogschaduw paletjes van l’Oréal. Ze zijn lekker makkelijk om mee te nemen, de pigmentatie is super, ze hebben een prachtige shimmer en je hebt vier kleuren die mooi met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Dit oogschaduw palette vond ik erg leuk passen bij mijn outfit. Het geeft mij een lekker zomers gevoel en de kleuren zijn lekker vrolijk.

De verpakking is erg chic en mooi afgewerkt. De pan heeft een leuk vormpje waar de oogschaduw in zit, dit geeft het een speelse look.

De oogschaduw vind ik echt heel erg mooi. Er zit een hele mooie shimmer in. De kleuren kun je natuurlijk met elkaar combineren zoals ik heb gedaan bij deze look, maar je zou ze ook apart kunnen gebruiken.

Ze zijn goed gepigmenteerd en gemakkelijk aan te brengen. Ik raad het aan om een oogschaduw basis te gebruiken zodat de kleuren nog feller zijn en zo blijft de oogschaduw de hele dag mooi zitten.

Blush

NYX Blush PB01 Mocha/Mocha
Dit is mijn eerste NYX blush ik was erg benieuwd! Het is een schattig roze/perzik kleurtje en de blush heeft een mooi patroontje. Dat vind ik er altijd zo leuk uit zien als je het product nog niet hebt gebruikt. Bijna zonde om te gebruiken haha!

De blush is niet poederig wat ik wel fijn vind. Het wordt vaak zo’n knoeiboel wanneer een blush té poederig is. Toch kun je voldoende product op je kwast nemen.

De kleur is subtiel maar wel goed zichtbaar. Je kunt de blush gemakkelijk opbouwen zonder dat je bang hoeft te zijn voor een oepsie-ik-ben-ineens-een-clown effect. 
Een super schattig kleurtje die je een gezonde look geeft.

Lippenstift

NYX Matte lippenstift MLS17 Sweet Pink Rose Doux
Matte lippenstiften zijn soms nogal tricky omdat je hierdoor snel velletjes ziet zitten. Toch was ik erg benieuwd naar de matte lippenstiften van NYX omdat ik hier veel goede verhalen over heb gehoord. Mijn collega had er eentje die de hele middag bleef zitten! Dus ik was razend benieuwd.

Het is een super leuke kleur, heerlijk vrolijk en opvallend voor de zomer!
Hij was veel romiger dan ik had gedacht toen ik hem aanbracht. Hij gleed over mijn lippen en de pigmentatie was meteen goed na één keer aanbrengen.

Hij blijft inderdaad goed zitten al zou ik hem voor de zekerheid wel meenemen in mijn handtas. Echt een topper!

shoploglabel_douglas

Over de auteur

Hoi! Mijn naam is Sheling Kamkes, 21 jaar en heb een grote passie voor beauty en fashion. Als 12-jarig meisje keek ik al naar YouTube filmpjes. Heerlijk vond ik dat en ik kon uren achter de computer zitten, kijkend naar filmpjes van Amerikaanse beauty guru’s. Mijn eerste filmpje op YouTube was begonnen als een soort grapje. Daar kreeg ik onwijs veel leuke reacties op wat ik niet echt had verwacht. Ik maakte steeds vaker video’s die vooral gingen over fotografie en Photoshop. Maar nu maak ik sinds een halfjaar vooral filmpjes over beauty iets wat ik onwijs leuk vind om te doen. Het leukste van YouTube vind ik het lekker creatief bezig zijn en het contact wat je hebt met je abonnees en andere YouTubers. Ook heb ik sinds kort een blog waar ik zo nu en dan berichtjes op plaats. Het is heel anders dan YouTube dus het is nog even wennen voor mij hoe alles in de “blog wereld” werkt. Maar ik vind het erg leuk om te doen. Daarnaast studeer ik voor biologie docent en zit ik momenteel in mijn laatste jaar van mijn studie. Dat is wel pittig maar ik kijk ernaar uit om af te kunnen studeren! Heel veel shop plezier allemaal!

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.