Voor mijn Paradijs vogel make-up gebruik ik onderstaande producten die ik geshopt heb bij themakeupspot.

Sleek Makeup Pout Paint – 154 Mauve Over

Wauw wat een pigmentatie heeft dit product! Dit lipproduct is echt heel erg goed gepigmenteerd en aan een minuscuul druppeltje heb je al genoeg voor je lippen. Het is een prachtige paars/fuchsia kleur en voelt erg fijn aan de lippen. Ik zag dat ze ook een gele versie hadden die mij erg gaaf leek. Die heb ik niet genomen omdat ik niet wist of de pigmentatie wel goed zou zijn. Maar de eerst volgende keer dat ik deze weer tegenkom ga ik die beslist nemen want wat een fijn product is dit zeg. Ook kun je de kleuren met elkaar mengen zodat je je eigen kleur kunt maken, heel erg gaaf!

Zoeva Eyelashes Glamour Collection

Eigenlijk draag ik niet vaak nep wimpers, dit doe ik alleen wanneer ik een video maak of een speciale make up look maak voor foto’s.Maar áls ik ze draag dan vind ik het leuk om ze lekker extreem te doen! Dus hoe groter hoe beter, hoe extravaganter hoe leuker!
Dit vind ik hele leuke wimpers omdat het mij doet denken aan vogelveertjes. Dus echt heel erg leuk om een exotische look mee te maken bijvoorbeeld 😉
Ook vind ik het fijn dat de wimpers ook lengte geven, fijn voor die zwoele oogopslag dus.

Sleek Makeup i-Divine – 570 Acid Palette

De palletjes van Sleek zijn echt heel fijn. Voor een vriendelijk prijsje krijg je namelijk 12 mooie kleurtjes die ook nog goed zijn gepigmenteerd.Dit pallet vond ik zo onwijs gaaf omdat er van die felle kleurtjes in zitten die je bijna nergens anders ziet. Helaas zijn de wit, oranje en paarse kleur iets minder opvallend na het aanbrengen maar de andere kleuren zijn echt heel mooi en goed zichtbaar.
Waar ik mij over verbaasde was de licht blauwe kleur, die was echt veel intenser dan ik van te voren had verwacht. Dit is echt een perfect pallet voor wanneer je lekker los wilt gaan met je make up en niet bang bent om op te vallen!

Over de auteur

Hoi! Mijn naam is Sheling Kamkes, 21 jaar en heb een grote passie voor beauty en fashion. Als 12-jarig meisje keek ik al naar YouTube filmpjes. Heerlijk vond ik dat en ik kon uren achter de computer zitten, kijkend naar filmpjes van Amerikaanse beauty guru’s. Mijn eerste filmpje op YouTube was begonnen als een soort grapje. Daar kreeg ik onwijs veel leuke reacties op wat ik niet echt had verwacht. Ik maakte steeds vaker video’s die vooral gingen over fotografie en Photoshop. Maar nu maak ik sinds een halfjaar vooral filmpjes over beauty iets wat ik onwijs leuk vind om te doen. Het leukste van YouTube vind ik het lekker creatief bezig zijn en het contact wat je hebt met je abonnees en andere YouTubers. Ook heb ik sinds kort een blog waar ik zo nu en dan berichtjes op plaats. Het is heel anders dan YouTube dus het is nog even wennen voor mij hoe alles in de “blog wereld” werkt. Maar ik vind het erg leuk om te doen. Daarnaast studeer ik voor biologie docent en zit ik momenteel in mijn laatste jaar van mijn studie. Dat is wel pittig maar ik kijk ernaar uit om af te kunnen studeren! Heel veel shop plezier allemaal!

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.