Vandaag heb ik een shoplog van de webshop Paris2Day.nl.
Dit is een super leuke webshop met allemaal leuke nieuwe items voor mooie prijzen, daar houden we van ! 🙂
Ze verkopen niet alleen kleding maar ook schoenen en soms accessoires. Normaal gesproken (niet tijdens de sale) werkt Paris2day volgens het Fast-fashion concept. Dit houdt in dat ze zelf elke twee weken naar Parijs gaan om hun collecties in te kopen in kleine oplages zodat ze voor een betaalbare prijs iets unieks kunnen aanbieden aan de klanten. Ze hebben 13 filialen binnen 4 jaar opgebouwd en een goed lopende webshop. Deze zomer is Paris2day uitgeroepen door een vak jury als “Beste winkelketen 050” Hoe leuk is dat. Je krijgt nu een exclusieve kortingscode bij Shoplog.nl, lees dus gauw verder.

Bij het plaatsen van je bestelling op Paris2day.nl vul je de volgende code in: Shoplogloveparis2day t.w.v. 5 euro.

En nu even over wat ik geshopt heb bij Paris2day.

Jurkje
Als eerste zag ik dit onwijs gave jurkje met een zebraprint. Ik weet niet waarom maar de laatste tijd ben ik helemaal into de zebraprintjes en inmiddels heb ik al een top ervan en nog een ander jurkje. Deze past dus mooi bij mijn verzameling 😉
Het is gemaakt van een lichte en zachte stof, ideaal om dus te dragen naar het strand of op een mooie zomerdag. Doe er een paar hakken bij en een mooie armband of ketting en je bent ook helemaal klaar voor een leuk feestje!
Top wijd Zebra - Paris2day.nl - door Sheling
Jeans
Broeken zijn voor mij altijd lastig. Ik was ook best wel bang dat de broek niet goed zou zitten, het is toch altijd even spannend als je via internet besteld. Maar de broek zit echt super! Qua maat zit hij zoals verwacht en ook de lengte is iets waar ik erg blij mee ben. Vaak zijn broeken voor mij te lang maar deze komt tot net boven mijn hielen.
De stiksels op de kont hebben een hartvorm wat je billen optisch voller en steviger laat lijken.
Ik heb hem al vaak gedragen sinds ik hem heb en wie weet bestel ik later nog eentje van ditzelfde merk 🙂
Jeans LW 669 - Paris2day.nl - door Sheling
Croptop
Dan het volgende item wat ik heb gescoord en waar ik echt heel erg happy mee ben is deze top. Hij komt tot boven de navel en heeft een hele gave hals. Aan de achterkant sluit deze met een rits en aan de voorkant zit hij als een soort halter top om je nek. Het bloemen printje is echt té schattig en hij zit ook nog eens lekker want hij is van een rekbare stof. Echt een toppertje!
Top - Paris2day.nl - door Sheling
Rok
Deze rok heb ik gekocht in combinatie met de top. Als ik in een winkel loop denk ik altijd na over waar ik kledingstukken mee zou kunnen combineren. Nu ben ik zelf toch altijd wat onzeker over mijn buik en aangezien de croptop boven de navel eindigt wilde ik er iets bij zoeken waarmee ik de top tóch kon dragen zonder een blote buik.
En dat is dus deze rok geworden. Hij is gemaakt van een heerlijk zachte stof, zo eentje waar ook pyjama broeken van worden gemaakt. Je raad het al, hij zit echt heerlijk dus 🙂
Rok - Paris2day.nl - door Sheling
Armband
Als laatste deze super opvallende armband. Ondanks dat hij erg opvalt is het design er strak en chique. Deze zou ik dragen zonder andere accessoires zodat het een echte eyecatcher is. 🙂
Armband - Paris2day.nl - door Sheling

Ik heb van mijn geshopte artikelen ook OOTD video’s gemaakt 🙂 in mijn video’s kan je zien hoe je 1 artiekel op 2 manieren kunt stylen. Klik voor mijn Zebra jurkje OOTD 1 en klik voor OOTD DAY TO NIGHT
 

Klik op het labeltje om direct naar de webshop te gaan:

shoploglabel_Paris2day

 

 

 

 

 

Sheling: Shoplog + Kortingscode Paris2day.nl
Paris2day werkt op Fast-fashion concept en heeft iedere 2 weken nieuwe collectie.
Algemene indruk webshop7.5
Klantenservice8.8
Levertijd / bezorging7
Prijs-kwaliteitverhouding9.7
8.3TOTALE SCORE
Waardering gebruiker: (5 Stemmen)
8.4

Over de auteur

Hoi! Mijn naam is Sheling Kamkes, 21 jaar en heb een grote passie voor beauty en fashion. Als 12-jarig meisje keek ik al naar YouTube filmpjes. Heerlijk vond ik dat en ik kon uren achter de computer zitten, kijkend naar filmpjes van Amerikaanse beauty guru’s. Mijn eerste filmpje op YouTube was begonnen als een soort grapje. Daar kreeg ik onwijs veel leuke reacties op wat ik niet echt had verwacht. Ik maakte steeds vaker video’s die vooral gingen over fotografie en Photoshop. Maar nu maak ik sinds een halfjaar vooral filmpjes over beauty iets wat ik onwijs leuk vind om te doen. Het leukste van YouTube vind ik het lekker creatief bezig zijn en het contact wat je hebt met je abonnees en andere YouTubers. Ook heb ik sinds kort een blog waar ik zo nu en dan berichtjes op plaats. Het is heel anders dan YouTube dus het is nog even wennen voor mij hoe alles in de “blog wereld” werkt. Maar ik vind het erg leuk om te doen. Daarnaast studeer ik voor biologie docent en zit ik momenteel in mijn laatste jaar van mijn studie. Dat is wel pittig maar ik kijk ernaar uit om af te kunnen studeren! Heel veel shop plezier allemaal!

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.