Win dit super leuk pakket t.w.v. 75€!

Voor deze Winactie heb ik geshopt bij:
shoploglabel_Themakeupspotshoploglabel_iciparisxl

 

 

 

 

Winnares

 

Via Kim had ik een pakket gewonnen dat in samenwerking was met  Shoplog.nl .

Heel erg bedankt! Ik ben er enorm blij mee.

Liefs,

Paula

Winnares - Paula Heeger- actie KIM

 

 

 

Over de auteur

Ik ben Kim, 16 jaar en ik heb een eigen blog en Youtube kanaal, www.inspiredbybeauty.nl. Elke dag ben ik bezig met stukjes schrijven, video’s filmen en bewerken. Andere hobby’s van mij zijn fotograferen, dansen en hoe kan het ook anders, shoppen! Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met mode en beauty, lekker de laatste trends uitzoeken en volgen. Geef mij een paar winkels om in te shoppen en ik kan helemaal los gaan. Natuurlijk zit ik ook gewoon nog op school, ik zit nu in mijn examen jaar van 4 Mavo, en volgend jaar wil ik naar het Grafisch lyceum om de opleiding mediamanagement te doen. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in management, en ook in de media. Dit zou voor mij de perfecte opleiding zijn!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.