WANNAHAVE: ELLE by breurer!

ELLE by breurer! Een elektrische gezichtsreiniger voor de dagelijkse verzorging van je gezichtshuid. Met dit apparaat ben je er zeker van dat je jouw huid goed schoonmaakt zonder dat er nog restjes vuil op je huid achterblijven, wat meestal wel het geval is. Voor een goede conditie en verzorgde huid is reiniging cruciaal.

Het breurer apparaatje heeft maar liefst drie opzetstukken. Een harde borstelkop voor de liefhebbers, een zachte borstelkop voor een gevoelige huid en als laatste een noppenkop. De rubberen noppenkop gebruik je als massagekop voor je huid, zo stimuleer je de circulatie van je bloed waardoor de cellen van je huid vernieuwd worden. Bij de rubberen noppenkop gebruik je een verzorgende crème. Door de massage dringt deze goed in je huid en wordt de crème beter opgenomen. That’s the way we like it!

 

 

 

Shop hier ELLE by breurer:

 

www.kijkshop.nl

 

 

 

 

Over de auteur

Artdirector&Redactie

Beautiful things – zien, maken en ervaren is mijn passie. Als klein meisje was ik altijd bezig met mode, zelfs mijn moeder nam me altijd mee winkelen voor wat stylingtips. Ik was haar fashionjury! Years passed by and nothing changed. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn uiterlijk, sport, schilderen en meditatie.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.