Christina: Paarse lippen met oogschaduw

In deze video ben ik aan het experimenteren.
Vandaag heb ik zo veel zin om een paars truitje te dragen, paars make-up ter ondersteuning zou de look echt afmaken. Daarom ben ik op het idee gekomen om zelf wat kleur aan mijn lipgloss toe te voegen 🙂 Ik heb ervoor gekozen om de kleur van roze naar paars over te laten komen maar je kunt natuurlijk ook je hele lippen een paars effect geven. Zo kan ik bijvoorbeeld bij beige kleur truitje klein beetje bruin oogschaduw aan mijn transparante lipgloss of een lipbalm toevoegen.

Als basis gebruik ik prachtige lipgloss van Yves Saint Laurent nummer 18, ik ben helemaal weg van deze nude roze kleur. Dit lipgloss heeft de intensiteit van een lipstick, glans van een glos en de houdbaarheid en lichtheid van een lipstain! Buiten fijn gevoel blijft dit product uren lang op je lippen zitten. Super handig voor een feestje!

Ysl lipgloss heb ik van IciParis, klik op het labeltje om direct naar de shop te gaan:

shoploglabel_iciparisxl