Mijn smokey blue eyes tutorial met IciParis

Christian Wenkbrauw poeder – E66 Irid Brown

Toen ik in de puberteit make up ben gaan gebruiken heb ik een haat-liefde verhouding gekregen met mijn wenkbrauwen. Het begon met epileren omdat ik ze te dik vond, daarna met het invullen ervan omdat ik ze te licht vond.
Op wenkbrauw gebied heb ik ook al veel dingen uitgeprobeerd van wenkbrauw gel tot wenkbrauwverf.

Eigenlijk vind ik het ook niet erg om mijn wenkbrauwen in te moeten vullen. Het leuke hieraan is dat je jezelf een totaal andere uitstraling kunt geven door de vorm die je je wenkbrauwen geeft.


Al een lange tijd gebruikte ik een donker bruine oogschaduw van Catrice om mijn wenkbrauwen mee in te vullen. Dus de wenkbrauwpoeder van Christian lijkt daar wel een beetje op.
Dit was de eerste keer dat ik ging werken met zo’n sjabloontje en ik moet ook eerlijk zeggen dat het mij niet meteen lukte. Maar na drie keer proberen ging het al beter en is het eigenlijk ideaal!
Je legt het sjabloontje erover, dipt je kwastje in de wenkbrauwpoeder en je gaat eroverheen en klaar is het.
Je wenkbrauwen zijn mooi ingekleurd en het ziet er super strak uit. De kleur vind ik ook erg mooi bij mijn haar- en huidskleur passen. Ik ben hier erg tevreden over en ik ga mijn wenkbrauwen zeker vaker zo doen!
Christian Wenkbrauw poeder – E66 Irid Brown - IciParis - door ShelingChristian Wenkbrauw poeder– sjabloontjes - IciParis - door ShelingChristian Wenkbrauw poeder– E66 Irid Brown - IciParis - door Sheling

L’Oréal Paris oogschaduw pallet – E5 Velours Noir

Ik had al zo’n zelfde oogschaduw palletje van L’Oréal maar dan in bruin en goudtinten. Hier was ik al heel erg tevreden over omdat de oogschaduw een lekker creamy structuur heeft en goed gepigmenteerd is.
Toen ik dit palletje dus zag kon ik het niet laten om voor deze te kiezen.

Het palletje heeft drie shimmer kleuren (wit, zilver en grijs) en één matte kleur (zwart).
De oogschaduw is erg gepigmenteerd en het is heel fijn aan te brengen. Wat ik erg fijn vind is dat de zwarte oogschaduw matte is, hiermee kun je je ogen extra diepte geven door het aan te brengen in de crease maar je zou het ook kunnen gebruiken om je ogen mee te omlijnen. En niet vergeten voor de klassieke, zwarte smokey eyes look.
L'Oréal paris smoky velours noir E5 Color Riche Les ombres smokey eyes oogschaduw - IciParis- door ShelingL'Oréal paris smoky velours noir E5 Color - IciParis- door ShelingL’Oréal Color Appeal Quad - IciParis- door Sheling

Bourjois Paris metallic eyeliner – 54 Blue Clinquant

Om heel eerlijk te zijn heb ik eigenlijk bijna geen producten van Bourjois. Dus ik was wel erg benieuwd naar dit product.
Blauw vind ik een prachtige kleur en ik vind dat het mooi staat bij mijn bruine ogen. Hierdoor krijgt mijn oogkleur een iets warmere gloed dan wanneer ik bijvoorbeeld een nude kleurtje draag.
Het product is waterproof en smudgeproof wat echt ideaal is voor de zomer. Hij blijft écht goed zitten want de swatch die ik had gemaakt op mijn hand bleef super goed zitten en was er moeilijk van af te krijgen.
De kleur is echt heel erg mooi en helderder dan ik had verwacht.
EFFET MÉTALLISÉ- IciParis - door ShelingEFFET MÉTALLISÉ - IciParis- door ShelingEFFET MÉTALLISÉ - IciParis -door ShelingEFFET MÉTALLISÉ - IciParis - door Sheling
In deze video heb ik de eyeliner alleen aangebracht onder mijn onderste wimperrand maar je zou hem ook heel goed kunnen gebruiken op het ooglid.

shoploglabel_ici_paris

Over de auteur

Hoi! Mijn naam is Sheling Kamkes, 21 jaar en heb een grote passie voor beauty en fashion. Als 12-jarig meisje keek ik al naar YouTube filmpjes. Heerlijk vond ik dat en ik kon uren achter de computer zitten, kijkend naar filmpjes van Amerikaanse beauty guru’s. Mijn eerste filmpje op YouTube was begonnen als een soort grapje. Daar kreeg ik onwijs veel leuke reacties op wat ik niet echt had verwacht. Ik maakte steeds vaker video’s die vooral gingen over fotografie en Photoshop. Maar nu maak ik sinds een halfjaar vooral filmpjes over beauty iets wat ik onwijs leuk vind om te doen. Het leukste van YouTube vind ik het lekker creatief bezig zijn en het contact wat je hebt met je abonnees en andere YouTubers. Ook heb ik sinds kort een blog waar ik zo nu en dan berichtjes op plaats. Het is heel anders dan YouTube dus het is nog even wennen voor mij hoe alles in de “blog wereld” werkt. Maar ik vind het erg leuk om te doen. Daarnaast studeer ik voor biologie docent en zit ik momenteel in mijn laatste jaar van mijn studie. Dat is wel pittig maar ik kijk ernaar uit om af te kunnen studeren! Heel veel shop plezier allemaal!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.