Simone: unboxing Zamoda.nl en Drogisterij.net deel 1

Hoi allemaal,

ik mocht van Shoplog online wat bestellen, en ik heb de volgende aankopen gedaan:

Homies beanie

Ik heb ten eerste een Homies beanie besteld. Ik ben helemaal into de mutsen voor de winter en herfst, en ik vind het echt heel erg leuk staan. Ook verbergt het gelijk een beetje mijn grote voorhoofd….. Ik ben enorm blij met deze beanie want hij is erg dik dus kan ik hem ook gebruiken voor als ik op de fiets zit aangezien ik een uurtje naar mijn school moet fietsen en dat is best pittig.. Zeker als je koude oren krijgt, en deze beanie is daar perfect voor om dat te voorkomen!

Shirt met tekst

Ook heb ik een heel leuk korte mouwen T-shirt besteld waarop staat: ‘I Have Nothing To Say’ Ik vond de tekst heel leuk, en hoe het model valt is ook leuk. Het is een beetje losjes, maar daar hou ik altijd juist wel van. Hij is lekker luchtig dus voor de lente en zomer kan het ook prima. Nu draag ik er een spijkerjasje of een leren jasje over heen, want met blote armen naar school is nu natuurlijk nog een beetje koud!

Labello set

Ik heb ook een Labello lippenbalsem setje besteld. In de winter drogen mijn lippen echt extreem erg uit, en Labello is dan echt mijn held. Normaal heb ik gewoon de Labello Classic Care, maar ik vond het ook wel eens leuk om een smaakje te proberen. Toen zag ik dit setje met 3 verschillende smaken, en dat vond ik wel ideaal!

Shirt met blouse stof

Ik heb een leuk shirtje besteld. Je zal vast denken: Huh? Het is gewoon een simpel shirt? Nee hoor! Het grijze deel van het shirt is gewoon een normaal shirt stofje, maar het roze is blouse achtig, en dat ziet er echt super schattig uit. Ik vind het een heel fijn, leuk en simpel shirtje voor bijvoorbeeld uitgaan, maar voor naar school is ie ook super leuk!

Verder heb ik van shoplog ook nog de volgende producten ontvangen:

Theelicht van Bolsius met vanilla geur

Theelichtjes van Bolsius met vanilla geur. Er zitten er 30 in het pakje, en ze hebben een Ivoren kleur.

Biodermal dag & nachtcreme

Een effectieve, rijke crème met verzachtende, voedende, regenerende eigenschappen. Een verzachtende dagcrème en een voedende nachtcrème in één. Als je het gemak van één product wenst en geen UV bescherming zoekt.

Maybelline Dream Fresh BB cream light

Dream Fresh BB van Maybelline is een BB-crème met 8-in-1 huidverzorgende eigenschappen. Het perfecte product voor als je er fris uit wil zien, zonder een dekkende make-up te hebben. Dream Fresh BB verbergt onregelmatigheden, het verzorgt, verlicht en kalmeert de huid. Het is olievrij, brengt vocht in en beschermt met factor 30. Met Dream Fresh BB maak je je dagelijkse make-uproutine gemakkelijker op dagen dat je geen foundation wil hebben. Je moet het aanbrengen op een schone huid.

Schwarzkopf droogschampoo Spray Fresh

Vet en futloos haar en geen tijd om het te wassen? Dan is Schwarzkopf droogshampoo dé uitkomst! De Schwarzkopf droogshampoo is dé oplossing voor snelvettend of futloos haar. Het is ideaal te gebruiken als je even geen tijd hebt om het te wassen. Zonder water, zonder drogen is je haar snel opgefrist en krijgt het weer volume. Heel handig in gebruik, heerlijk frisgeurend.

Autodrop mixzak Total Loss

Heerlijke drop en fruitgum in 11 smaken. Met deze grote chaos aan heerlijke autodropjes ben je totaal verkocht.

Outfitters nation girls up SL top beige

Dit witte meiden t-shirt van het merk Outfitters Nation heeft een loose fit model. Dit betekent dat het shirt lekker los om het lichaam valt. Ook de mix van polyester en katoen zorgt voor een hoog comfort. Het t-shirt heeft een aangeknipte mouw met een omslag. Op de voorzijde van de top is de tekst ‘I have nothing to say’ gedrukt in een mooie roze neon kleur.

Groetjes van Simone!