Mooie zwarte schakelarmband

Ik hou van stoere accessoires, je kan heel makkelijk een tuttige jurkje ruiger maken door zo’n armband.

Armband en ring in een Marokkaanse stijl, simpel design

De combinatie van east meets west vind ik heel leuk.

Kraagketting met vleugels

Als ik een blouseje met een kraag draag, doe ik dat meestal met een ketting, dit leek me een mooie variatie daarop.

Ketting met speerhoofd en steentje in het midden

Dit was een gokje, maar dit vind ik wederom heel leuk staan bij een kraagje.

MET jeans in het groen

lente komt eraan, dus de kleuren mogen weer uit de kast. De kleur valt heel mooi te combineren.

8MM shirtje in donker blauw

zulke shirtjes zijn zo heerlijk makkelijk. hij valt wijd en is van linnen, wat is er om niet leuk aan te vinden?;)

Over de auteur

Wie ik ben is lastig te omschrijven, zoals bij iedereen. Een paar steekwoorden en opsommingen van hobby’s kunnen nooit echt laten zien wie wij zijn. Maar ze kunnen wel een indicatie geven Ik ben een kunstenares, wat dat ook in mag houden voor andere mensen. Wat het voor mij betekend is dat ik niet kan leven zonder te creëren, een dag niets gemaakt is een dag verspild. Naast mijn heerlijk zweverige bestaan kan ik ook echt genieten van tastbare materialistische luxe. Hoezo shoppen oppervlakkig?is genieten van de dingen die je leuk vind!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.