Tamara: fashionlog met Dressrepublic.nl

Hoi, onderstaande artikelen van Dressrepublic heb ik in de bovenstaande shoplog besproken:

Disco short

Ik heb dit short uitgezocht omdat de kleur en de print mij erg aantrokken. Door de stof van de short zit een glitter draadje gewikkeld, waardoor het effect er af springt. Voor de rest is dit broekje erg leuk om aan te trekken naar een feestje, verjaardag ect. Maar zelfs naar school, of misschien een belangrijk afspraakje?

Stoere jacket

De vorm, de kleur, en het model van dit jacket vind ik persoonlijk erg leuk bij dit jasje! De flappen aan de voorkant, kun je dichtknopen of los laten. Voor de rest vind ik het een stoer en erg leuk jasje.

De grijze broek

Ik vind deze broek persoonlijk heel geschikt voor op kantoor! Weet je wel, die echte kantoor broeken? Haha! Hij zit echt onwijs lekker, en zit mooi in zijn model. Het strikje is bedoelt als een riempje. Verder is de broek van 2 stoffen gemaakt. Een leer stofje, en een zacht (jogging broek) stofje. Vandaar dat deze zo comfortabel zit.

Liefs X Tamara

De besproken artikelen uit deze shoplog zijn te koop via:

shoploglabel_dressrepublic