Welkom bij Shoplog.nl! Shoplog.nl is dé website voor de leukste en beste shoplogs van dit moment! Hier vind je getalenteerde shoplovers die hun fashion, beauty en lifestyle favourites op video presenteren. Dagelijks worden hier nieuwste shoplogs gepost. Denk hierbij aan reviews over nieuwste aankopen, unboxing, OOTD, FOTD en DIY video’s. Ook het laatste FBL nieuws, trends, winacties, webshop tips en exclusieve kortingscodes vind je op Shoplog.nl!

Op Shoplog.nl kun jij anderen inspireren of juist geïnspireerd raken door de unieke creativiteit van andere shoplovers. Vanaf nu is Shoplog.nl jouw online BFF als het gaat om fashion, beauty en lifestyle. Wil jij anderen ook inspireren met jouw stijl en smaak? Dat kan! Stuur een email met je leeftijd en eventueel social mediakanalen naar ikwilookgraagop@shoplog.nl of vul het contact formulier in.

With love,

Shoplog team

Over de auteur

Mijn naam is Christina, Ik ben 26 jaar, en gek op alles wat te maken heeft met fashion & beauty, een levensgenieter en geïnteresseerd in alles wat er bij komt kijken om je optimaal vrouw te voelen.

Gerelateerde berichten

11 reacties

 1. kathleen

  Hi ik wil me voor jullie shoplog inschrijven , hoe doe ik dat?
  het lijkt me heel erg leuk om mijn eerste shoplog met jullie te doen !
  super leuk ! laat me meer info weten l

  liefs,
  Kathleen

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.