Wauw! Ik ben super enthousiast want ik mag van Shoplog.nl een pakket weggeven ter waarde van 75,- !!!
Eerder heb ik al een paar keer een samenwerking gedaan met Shoplog.nl wat ik ontzettend leuk vond om te doen. Ik voelde me onwijs vereerd toen zij mij dus wéér vroegen voor een samenwerking
Shoplog.nl is een website waar je van alles kunt vinden over beauty, fashion en lifestyle. Ze hebben shoplogs, tutorials, ootd’s DIY’s en nog meer!

De winactie

Wat kun je allemaal winnen? Ik mocht zelf een pakketje samenstellen dus leek het mij leuk om een soort favorieten pakket te maken met allemaal producten die ik zelf vaak gebruik.
Hieronder is te zien welke producten er allemaal in zitten.

Ook zit er nog een bon bij van 5,- shoptegoed voor make up!


Voor de winactie heb ik geshopt bij:
shoploglabel_nelly.com_

 

 

 

 

 

 

De Winnares

Het was erg lastig om de winnares te kiezen, ik gun het iedereen!  🙂

 

Wil jij de UNBOXING van Nina zien klik dan hier

Over de auteur

Hoi! Mijn naam is Sheling Kamkes, 21 jaar en heb een grote passie voor beauty en fashion. Als 12-jarig meisje keek ik al naar YouTube filmpjes. Heerlijk vond ik dat en ik kon uren achter de computer zitten, kijkend naar filmpjes van Amerikaanse beauty guru’s. Mijn eerste filmpje op YouTube was begonnen als een soort grapje. Daar kreeg ik onwijs veel leuke reacties op wat ik niet echt had verwacht. Ik maakte steeds vaker video’s die vooral gingen over fotografie en Photoshop. Maar nu maak ik sinds een halfjaar vooral filmpjes over beauty iets wat ik onwijs leuk vind om te doen. Het leukste van YouTube vind ik het lekker creatief bezig zijn en het contact wat je hebt met je abonnees en andere YouTubers. Ook heb ik sinds kort een blog waar ik zo nu en dan berichtjes op plaats. Het is heel anders dan YouTube dus het is nog even wennen voor mij hoe alles in de “blog wereld” werkt. Maar ik vind het erg leuk om te doen. Daarnaast studeer ik voor biologie docent en zit ik momenteel in mijn laatste jaar van mijn studie. Dat is wel pittig maar ik kijk ernaar uit om af te kunnen studeren! Heel veel shop plezier allemaal!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.