Skinlight is een uniek product waarmee je de huid over je gehele lichaam lichter kunt maken.


Wat Skinlight zo uniek maakt is het feit dat het volledig uit natuurlijke ingrediënten bestaat, dus geen enge bleekmiddelen, of chemische bestanddelen. Dit betekent dat je huid geen enkele schade door Skinlight op zal lopen en dat langdurig gebruik geen nadelige gevolgen zal hebben. Skinlight is perfect geschikt voor het bleken van een donkere huid, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, sproetjes, donkere lidtekens, een donkere huid of bijvoorbeeld donkere oksels. Je huid zal na het gebruiken van Skinlight mooi egaal gekleurd en zacht en stralend zijn. Andere bleek behandelingen zijn erg duur maar Skinlight is super betaalbaar! Gebruik de creme ongeveer 3 weken en je ziet al goed resultaat. Ik ben erg
tevreden over dit product.

Over de auteur

Hi! Mijn naam is Brigitte. 20 jaar geleden ben ik geboren en vanaf jongs af aan ben ik al creatief en gek op alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. Sinds een jaar volg ik dan ook een opleiding tot Allround (Special effects) Make-up artist & Hair stylist. Hiernaast heb ik ook een passie voor fashion en dan voornamelijk voor schoenen. Al deze passies komen samen op mijn blog, waar ik artikelen schrijf en mijn Youtube video’s deel.

Gerelateerde berichten

één antwoord

  1. S. Mahu

    Eindelijk dat een dergelijk product eens wordt getest. Ik heb zelf lang twijfels gehad. Heb het product mede omdat het op Shoplog stond enkele maanden geleden voor het eerst besteld en gebruikt op mijn linkerwang. Ik moet zeggen de eerste 2 weken gebeurde er niet zoveel. Wel merkte ik dat mijn wang lekker zacht bleef en goed gehydrateerd. Na ongeveer 3-4 weken begon de pigmentvlek eindelijk wat lichter te worden. Ik had toen slechts 1/4 van het flesje verbruikt. Inmiddels ging ik het ook elders smeren. Nu enkele maanden verder ben ik erg te spreken over Skinlight. recent heb ik een nieuwe tube besteld. Hun 2 verpakkingen deal met extra korting en zonder verzendkosten!

    Echt een product waarmee ik uitstekende resultaten behaal.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.