Duo Adhesive is een veilige latexlijm waarmee je kunstwimpers op je huid kunt plakken.
De lijm is wanneer het wordt gebruikt wit, maar droogt transparant op. Ik ben een enorme fan van deze wimperlijm!

Met de nr. 7 nepwimpers van MAC krijgt u natuurlijk lange wimpers voor je dagelijkse dosis glamour. De wimpers zijn met de hand gemaakt kunnen worden gebruikt voor een naturel of dramatische look. De wimpers zijn dus van goede kwaliteit en kunnen worden hergebruikt, bewaar ze dan in het handige doosje waarin de wimpers komen.

Thnx for watching 😉

Klick hier voor wimpers
Klick hier voor lijm

shoploglabel_douglas

Over de auteur

Hi! Mijn naam is Brigitte. 20 jaar geleden ben ik geboren en vanaf jongs af aan ben ik al creatief en gek op alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. Sinds een jaar volg ik dan ook een opleiding tot Allround (Special effects) Make-up artist & Hair stylist. Hiernaast heb ik ook een passie voor fashion en dan voornamelijk voor schoenen. Al deze passies komen samen op mijn blog, waar ik artikelen schrijf en mijn Youtube video’s deel.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.