Brigitte: How to Volumineus 2nd day hair met Bol.com

We hebben het allemaal denk ik, je komt je bed uit, maakt je klaar voor de dag, maar je haar zit gewoon zo futloos. In deze video laat ik zien wat ik doe met mijn haar op de tweede of derde dag. Het is een simpele, leuke en volumineuze look die iedereen kan na doen. Het maakt niet uit of je een boblijntje hebt of nog langer haar dan ik, het staat iedereen.

Zonder droogshampoo kan ik niet meer. Batiste is dan ook mijn favoriet, deze droogshampoo ruikt lekker, werkt goed en geeft ook nog eens ontzettend veel volume! Let wel op dat je goed over de hoofdhuid gaat bij scheiding, dat had ik in de video ook niet goed gedaan en dan loop je met een wittige scheiding rond!

We weten allemaal dat een krultang gewoon heel slecht is voor je haar. Om zou te voorkomen dat je haar echt kapot eraan gaat, gebruik een goede heat protector, dit is zo belangrijk. Deze van Toni&Guy is helemaal super. De geur is heerlijk, hij doet zijn werk goed, droogt snel op en verzwaard het haar niet.

Daarnaast weten we ook allemaal dat het touperen van je haar niet goed is voor je haar. Met deze ‘Get The Volume Powder’ van Andrélon is touperen ook helemaal niet meer nodig. Persoonlijk vind ik het een wonder middeltje, want het werkt ECHT! Ik ben gek op volume dus ook op deze poeder.

Om ervoor te zorgen dat alles op zijn plek blijft is een haarlak essentieel. Deze Nivea Extra Strong Styling Spray is dan ook mijn favoriet. Niet alleen omdat hij hartstikke betaalbaar is maar ook omdat hij natuurlijk prima zijn werk doet. Hij houdt de haren in model, verzwaard het haren niet, ruikt lekker en wordt niet onnodig hard.

Nog even mijn voor en na foto 🙂

voor en na - Brigitte

Klik op het labeltje om direct naar de shop te gaan:

shoploglabel_Paris2day