Funcky Girl & Rock that Glitter

In deze video laat ik 2 OOTD’s zien van Paris2day.nl. Dit is een van mijn favo webshops. Bekijk ook mijn shoplog. Daar vertel ik meer over deze artikelen.

Klik op het labeltje om direct naar de webshop te gaan en vergeet niet je Exclusieve kortingscode t.w.v. 5 euro: Shoplogloveparis2day

 

shoploglabel_Paris2day

 

 

 

 

 

Over de auteur

Hai! Ik ben Liset en ben een beauty- en fashionblogger uit Groningen. Ik heb Communicatie gestudeerd en ben visagist. Deze twee dingen combineer ik met veel passie op mijn blog www.beautydagboek.com. Fotografie, het maken van video’s en het schrijven van artikelen is op dit moment mijn grootste vrijetijdsbesteding. Je kunt wel zeggen dat ik verslaafd ben, haha! Veel plezier met kijken!

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.